11.kolo ROMA - Udinese

Hlavně že vedeme ale kurva je to slabé no, ale v naší situaci 3 body by byly skvělé a co se týká těch našich útočníků to je smutné snad budou brzo fit.Sudi toho Zaniola hodně šetří kartu už měl mít

Hlavně že vedeme ale kurva je to slabé no, ale v naší situaci 3 body by byly skvělé a co se týká těch našich útočníků to je smutné snad budou brzo fit.Sudi toho Zaniola hodně šetří kartu už měl mít

Kartu měl mít za tu ruku, nechápu že nic nedostal

Hezkyyyys
Zrovna jsem nadával, že obihame vápno, kde nikdo není... A on tam byl prostor na tohle
Daje

Čaute banda, som tu nový, len sa zatiaľ rozkukavam, dúfam že netreba nejaké priskočne ako nováčik medzi vami 😁,
Navrhoval by som ukončiť ligu v tento moment 😉
K zápasu hrali sme asi to čo stačilo, Škoda Dovbyka, konečne som ho videl v základe a on sa zraní 🤦
Lazio na sizifovsku otázky pred sebou, vyhrať na Interi a mi ostaneme prvý, alebo prehrať aby sme neboli prvy 😁

Konecne tyhle zapasy zvladame…jojo Brian pokazde nabehano nesmysl a zaskakuje na stoperovi za Mancia…Celik ma vytecnou formu…Svilar kdyz si vybere slabsi chvilku,tak ji nahradi dvaceti chycenymi nesmysly
Tabulka ve vuni🟨🟥👊

parádne 3 body, výborne sme využili straty bodov pri merde ...pevné verím že LM túto sezónu uhráme, tam kde sú povinné body, tam ich pripisujeme.
DAJE ROMA DAJEEEEE...

Musim se priznat ze ted budou hrat moje v serii nejnavidenejsi tymy …doufam ve 4 cervene a remiza nebo predcasne ukonceni

Čaute banda, som tu nový, len sa zatiaľ rozkukavam, dúfam že netreba nejaké priskočne ako nováčik medzi vami 😁,
Navrhoval by som ukončiť ligu v tento moment 😉
K zápasu hrali sme asi to čo stačilo, Škoda Dovbyka, konečne som ho videl v základe a on sa zraní 🤦
Lazio na sizifovsku otázky pred sebou, vyhrať na Interi a mi ostaneme prvý, alebo prehrať aby sme neboli prvy 😁
welcome!
daje, souhlasím, pískej konec
lazio má pořád stejný problémy... to zas bude oh noooo jak v roce 2010

Konecne tyhle zapasy zvladame…jojo Brian pokazde nabehano nesmysl a zaskakuje na stoperovi za Mancia…Celik ma vytecnou formu…Svilar kdyz si vybere slabsi chvilku,tak ji nahradi dvaceti chycenymi nesmysly
Tabulka ve vuni🟨🟥👊
a mancio dneska super ten druhej gól
posledně jsem nadával, kam furt běhá, aby tam pak byl - zato tyhle náběhy, to je paráda