11.kolo ROMA - Udinese

Neděle 18.00

Udine jsem pasoval na sestup, ale nějak se jim daří a Zaniolo bude nepříjemný. My máme ale taky formu a doma nepeohrajeme. Dajeeeee 💛❤️

No je teď nějaký nejnenáviděnější hráč v Římě jak Zaniolo?Dám si že dostane žlutou a dám Manciniho ještě 🤣 ten ho solidně okope 😁

podle mě ani jeden
zaniolo bude dělat jak je dospělej a vyspělej a nad věcí
a mancihi bude v pohodě
aspoň tedy pokud nějak blbě neprohrajem

podle mě ani jeden
zaniolo bude dělat jak je dospělej a vyspělej a nad věcí
a mancihi bude v pohodě
aspoň tedy pokud nějak blbě neprohrajem
Vždyť oni jsou blázni oba, že se bude žlutit tomu věřím nejvíce za poslední dobu 😃 třeba překvapí, ale tomu fakt nevěřím když si vzpomenu jak dál gola a slavil v Římě to nemůže dobře dopadnout 😁naposledy v Římě dostal červenou za Fiorentinu ale to už nevím co udělal (psané mimo hřiště) asi nějaká provokace

Vždyť oni jsou blázni oba, že se bude žlutit tomu věřím nejvíce za poslední dobu 😃 třeba překvapí, ale tomu fakt nevěřím když si vzpomenu jak dál gola a slavil v Římě to nemůže dobře dopadnout 😁naposledy v Římě dostal červenou za Fiorentinu ale to už nevím co udělal (psané mimo hřiště) asi nějaká provokace
Nepopral se během nějakýho zápasu juniorky nebo koho? :lol: ale právě proto, musí se začít chovat jako člověk. To je mimochodem takovej kreten, to me dodnes mrzí, že je to taková guma. Protože ten chvilku měl takovej potenciál...

Nepopral se během nějakýho zápasu juniorky nebo koho? :lol: ale právě proto, musí se začít chovat jako člověk. To je mimochodem takovej kreten, to me dodnes mrzí, že je to taková guma. Protože ten chvilku měl takovej potenciál...
Pozor já ho měl rád a fandil mu hodně škoda jak dopadl, nemůžu ani říct, že bych mu nepřál teď, ale v Římě to bude mít těžké a dostane čočku hned jak vstoupí na hřiště.Jo napadl mládežníky Říma, když se byl dívat na Primaveru Bergama a AS asi tři týdny zpět jsem četl něco v tom že se omlouvá atd, ale víš jak to jsou jen řeči a kdyby zítra dal gola tak slaví jak blázen znova 😁 no my máme naštěstí Svilara takže dá tak ....😎🤣

Pozor já ho měl rád a fandil mu hodně škoda jak dopadl, nemůžu ani říct, že bych mu nepřál teď, ale v Římě to bude mít těžké a dostane čočku hned jak vstoupí na hřiště.Jo napadl mládežníky Říma, když se byl dívat na Primaveru Bergama a AS asi tři týdny zpět jsem četl něco v tom že se omlouvá atd, ale víš jak to jsou jen řeči a kdyby zítra dal gola tak slaví jak blázen znova 😁 no my máme naštěstí Svilara takže dá tak ....😎🤣
Mně už je volnej
Me že bych ho nesnášel třeba, spíš mi je líto, že u nás nezažil to, co jsem myslel, že zažije a my s ním
Kokot.

Výsledky zatiaľ výborne ( juve remíza ,ac detto) myslím si , ze aj Neapol stratí čosi už len aby sme my vyhrali a bude dobre :)

Zápas nemastný neslaný , jediný útočník čo máme ak sa mu dá povedať útočník tak sa nám zranil .. ešteže ide repre pauza . Dohrať druhý polčas aby sa vyhralo lebo udinese tiež nemalo nejako extra nič .. neni to výkon od nás ako v Miláne ale verím že 2:0 , druhý gól dá Zeki zadkom na zadnej týči 😎