11.kolo Fiorentina-ROMA

Sobota
3.11.18
18h

Pro nás důležitý zápas jako každý ...ale podle tabulky ještě důležitější
:danko:

se vyloženě hodí, teď
to bude sezóna
až mě to bolí psát, ale je pro nás důležitej každej bod
abychom se příští rok vůbec podívali do LM...
daje Roma daje

Když si vemu, že Fiorentina přišla o Astoriho a stejně dostala o pět gólů míň jak my, tak nevím nevím.

Možná nebude De Rossi, Pellegrini si zas něco udělal, Manolas je ale OK a teoreticky by měl bejt i Pastore s Kluivertem. Je fakt, že ty mladý hráči zas tak moc prostoru nedostávaj. Doufám, že Cristante pozitivně překvapí.

Na 3. Místo už máme 7 bodů, takže prakticky už hrajem jen o 4.
Ta Neapol se měla ukopat...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Jako je furt začátek, pořád tam je velká šance, že půjdeme jěště níž...

Ba ne, fandil jsem vždycky za všech okolností, ale letos mi ten fotbal Di Pičeska dává strašně zabrat. Ve Fiorentině nesmíme prohrát, skoro bych řekl, že musíme vyhrát.

Musíme vyhrát už všechno
Bude to boj s AC a laziem...Milan je před nama jen o to vítězství s nama, jinak jsou na tom stejně blbe. A lazio je lazio, tam člověk nikdy neví

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

AS ROMA (4-2-3-1): Olsen; Florenzi, Fazio, Juan Jesus, Kolarov; Lorenzo Pellegrini, Nzonzi; Cengiz Under, Zaniolo, El Shaarawy; Dzeko

Co zas Difra blbne? Pellegrini zase v zaloze? A to sem cet, ze se chce vratit ke 4-3-3....Achjo.

Škoda slov *omg*
obě křídla na facku, Kolarov jakbysmet.
Nzozi si řekl, že dneska bude nastřelovat soupeřovi hráče.
Jediný Jesus s Florem něco hrají, jinak je to bída

Zostava, ktorú dnes určilo to zlosovacie zariadenie, čo nás trénuje, ich celkom drží v šachu, aj keď je to v našom podaní fotbalový stredovek a nedá sa na to už tradične pozerať. Keby nebol Džeko Džekom, mohli sme vyhrávať. Penalta totálna zrúdnosť od Bantiho, ale to čo jej predchádzalo, bolo ešte horšie.

Je to radosť, kamoši.