11.kolo Bologna - ROMA

Sassuolo vyhralo. Kvuli penalte za uplne stejnej zakrok rukou, kterej nam proti nemu neodpiskali :zed: :zed: :zed:

Bologna XI: 4-2-3-1 Ravaglia; De Silvestri, Danilo, Tomiyasu, Mbaye; Svanberg, Poli; Vignato, Soriano, Barrow; Palacio.

Roma XI: Lopez; Ibanez, Cristante, Kumbulla; Karsdorp, Veretout, Villar, Spinazzola; Pellegrini, Mkhitaryan; Dzeko.

Odesláno z mého F8331 pomocí Tapatalk

A to jsem myslel, že jen já s Edinem v Proevu netrefuju bránu z pěti metrů sám před golmanem.

Tady není co dodat radost se dívat téměř nevracime nahrávky zpět ale pěkně do útoku tak by to mělo vypadat vždy 👌💪

Kurva ta Bolka je tak slabá?
Nejvíc mě sere gól Cristovanoho :D
Naštěstí jsme přestříleli Csaplarovu past :Ok:
Pojďme to pak protočit

HugoBoss27 napsal:
Kurva ta Bolka je tak slabá?
Nejvíc mě sere gól Cristovanoho :D
Naštěstí jsme přestříleli Csaplarovu past :Ok:
Pojďme to pak protočit
:D

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Paradni utkani, bavil me i ten druhej polocas.

Pristi kolo by nam mohlo hodne pomoct. Juventus ma Atalantu, Sassuolo Fialky a Inter hosti Neapol. A my mame Turin, navic pozdejc nez ostatni.

Daje!!!

Já si teď pustil sestřih a paráda, ale co je neuvěřitelný, je ten vlastenec Cristanteho, to bylo jak z nějakýho okresního přeboru, ale asi se stane, no. :mrgreen:

Za mě je to teda neomluvitelny na této úrovni. Byt to v zápase s někým vyrovnanejsim tak ho ukrizujou.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Problem je, ze sa vacsina tychto sialenych veci tyka prave Cristanteho. Keby bol na jeho mieste JJ, uz by bol rozmentany na sracky za tie sustavne lapsusy. Namatkou si spominam na paradne branenie chlapa na malom vapne v prvom kole, alebo pripravkarska reakcia na dlhu loptu v zapase tusim s Bernom.

Som si myslel, ze ma sancu sa vypracovat na dobreho stopera, kde dokaze schovat tu jeho chronicku atleticku nechopnost, ale zial, je to hroza. Mal by sa pakovat medzi prvymi.