10. kolo, Roma-torino

Budeme nakopavat na Dybalu?nebo si bude chodit mezi stopery pro balon?
No pojdme….vsude ctu ze ta nahradni varianta ma byt Terzic

Nelíbí se mi, že se Turín do gólu nedostane za půlku, ale jak dáme jeden usoplenej gól po jejich žákovské chybě, přestanem hrát.

Líbí se mi, že Dybala je nejen fotbalista (víc jich prakticky nemáme), ale o to víc i vášeň, se kterou hraje. Jak mu to není jedno. Když si vzpomenu na ta předsezónní souloukovská hovna, je mi znova zle.

Last edited:
Jako je vidět že se pohybují a vrací se i zpět pro ztrátě, ale něco tomu chybí,míč mají na noze no šanci moc není, prostě něco tam ještě nefunguje, jako za mě se budí dívat na tyhle borce než ...však víme koho.Hrotak tam chybí hodně a další změny by to chtělo na křídlech a stoperovi ale jako jo celkem to jde

Nelíbí se mi, že se Turín do gólu nedostane za půlku, ale jak dáme jeden usoplenej gól po jejich žákovské chybě, přestanem hrát.

Líbí se mi, že Dybala je nejen fotbalista (víc jich prakticky nemáme), ale o to víc i vášeň, se kterou hraje. Jak mu to není jedno. Když si vzpomenu na ta předsezónní souloukovská hovna, je mi znova zle.
Mně je h trošku líto, když vidím, jak hledá kohokoli, s kým by hrál fotbal

Já vidím pohybu podstatne víc než předtím. Jenom si všimněte, že Pisili s Baldou jsou neustále v pohybu. Lefee je jistější bez bryanek.

No
Krasnej gol, je tam vidět ruka trenera
Vzadu jsme hráli jistě, bylo asi těžký do toho zápasu jít po tom posledním, ale na nějaký velký oslavy to teda není

Pro ně nejlepší Kone a Dybala jako jestli je posadí na více zápasu tak ať Jurič zůstane, nebyla to filharmonie ale pohyb a chuť byla, dneska mi chyběl nejvíce horák bo Dybala byl moc staženy, věřím že se můžeme zvednout.Jak byli Cristante i Pellegrini vypískání když šli na hřiště to byla krása 💪 😎