10.kolo Roma - Sassuolo

Nervy jsou velké, červená u neuznaný gól v pořádku hodně špatně hrajeme,aspon bod by to chtělo

Romulus napsal:
tak toto je horsie ako na neapole...pedro co si to preboha spravil :zed: hrame neskutocne slabucko,s cervenou bude zazrak uhrat aj bod...nechapem co to pelegrini rovno nestrielal

Tak on obecne moc nestrili. A ty jeho rohy, to je des....

Penalta za mě ne. Vždycky říkám, kam si ti hráči mají ty ruce dát? Byla u těla.
Zato na Pelleho za mě jasná rudá. Za co jiného už.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

A nejaky stridani, cerstvy sily? Nic?

Posle tam pesaka Diawaru.

Penalta ne, ale karta za Pelleho jo.

Když se před rokem měnila pravidla, tak se od té doby pískají všechny ruky, pokud jí hráč nemá na sobě přilepenou a je jedno, že jí nemá kam dát. Člověk už si na to tak nějak zvykl a tady to zas vypadá, že je všechno jinak. Viděl jsem jen jednu opakovačku a podle mě to byla ruka od těla. Nicméně jsem nepochopil jiný věci. Mapei se určitě dali porazit i v deseti, ale byli jsme bez šťávy, připosraní, nepřišel nikdo, kdo by to rozhejbal. Naopak, ty kecy a zdržování ke konci, že bod je pro nás výhra, to bylo na přesdržku. Zvlášť, když zbývá minuta do konce, máme odkop od branky a Mirante to nakopne až v 93:50 a ještě jen na půlkruh.

"super" kolo vsetci vazny konkurenti o LM ziskali 3 body :zed: Pedro prva ligova cervena v kariere,samozrejme zrovna v Rime. v 10 sme hrali lepsie ako 11 skoda tycky,nefuknutej penalty a dalsich sanci....poslednych 20 minut bolo vidiet nasu mentalitu vinčero :zed: miesto toho aby sme to tam nejako dokopali,sme zdrziavali a branili bod,...taky juvehnus,inter by to tam dotlacili a to je rozdiel medzi uspechom a neuspechom ....musime zase zacinat vyhravat,pohlad na tabulku sa mi uz nepaci.... DAJE !!! :roma: