10.kolo Roma - Sassuolo

Nemaji Caputa ani Chirichese. Snad to urvem, i kdyz bez Manciniho, Smallinga a Veretouta to bude hodne tezky vuci tomu jejich pohyblivymu stredu.

Hale, minulej tejden jsem si udělal čas, že se podívám na šlágr. Prokoukal jsem to víceméně s rukou přiloženou na čele. Dneska jsem si ten čas udělal taky. Když se na to tak baj oko podívám, tak mám smíšené pocity. Kamarád se u mě dnes ujišťoval, že to Sassuolo dáme, kvůli vsázení. Poradil jsem mu, ať dá neprohru Mapei. Když nevyhrajeme, budu mít tak trochu dobrej pocit, že jsem mohl dobře poradit, ale nic víc z toho a patrně na hovno náladu ve zbytku víkendu. Pokud to urvem, tak se jen budu tiše šklebit. V dnešní době se sázet opravdu nedá... DAJE

Navic se zdalo, ze to vadi jen nam, Sassuolo naprosto v pohode i kombinacne.

Snad to urvem vetsi individualni kvalitou.

Daje!!!

Hrac jeo kvalit a zkusenosti by mel vedet, ze tohle si s jednou zlutou dovolit nemuze... :aaaa: :aaaa: :zed:

Largo napsal:
Hrac jeo kvalit a zkusenosti by mel vedet, ze tohle si s jednou zlutou dovolit nemuze... :aaaa: :aaaa: :zed:

Přesně tak. Dva zbytečné fauly. Úplně zbytečné.

Tyvole to jsme to vymysleli, kdo to tomu edinovi vracel jak prvňák?

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Tyvole to jsme to vymysleli, kdo to tomu edinovi vracel jak prvňák?

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Pelle. Hrozný...

No a ten Pedro... To je na facku.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

tak toto je horsie ako na neapole...pedro co si to preboha spravil :zed: hrame neskutocne slabucko,s cervenou bude zazrak uhrat aj bod...nechapem co to pelegrini rovno nestrielal