10.kolo Neapol-ROMA

To mě fakt poser. Naprosto odevzdaný výkon. Pět žlutých karet, zraněný DDron a Manolas. A k čemu? Aby s vypustilo v 90 minutě a dostal se takhle debilní gol.

do pice to sa malo udrzat !...napoli nas prevalcovala...zaujimalo by ma ci by sme takto betonovali aj za stavu 0-0,ak ano difra nie je normalny.....liga ma tento rok vobec nebavi z nasej strany narozdiel od CL.

Nutno dodat za to co hrajeme v druhé puli i ten bod je hodně :aaaa: úplně nás přehráli 🤔 jasně Neapol hrála doma ale tak se bránit celý zápas no nevím.olson super,nzonzi,manolas a jj dobrý výkon

takhle to vypadá, když se proti sobě postaví tým, co generuje zisk, proti týmu, co produkuje fotbal
a tim, že to skončilo 1-1, fotbal dneska prohrál....
....ale zisk rozhodně nevyhrál

Kdyz to vemu ciste pragmaticky, tak za tenhle bod jsem fakt rad. Necekal jsem, ze proti soucasny Neapoli muzem uhrat bod. Nejsme PSG. Fakt valec ta Neapol.

Takto odovzdane sme hrali naspoledy asi na Barcelone, keď sme dostali 7. Vo včerajšom zápase na to Neapolčania mali tiež šancí dosť.

EDF na tlačovke klasicky pochválil a vysvetlil, že bolo zámerom betónovať a do 90.minúty to išlo výborne.

Však my sme boli o triedu horší.

Olsen MOTM samozrejme. Dobrý je tiež Santon. Mne osobne sa nepáčil Zonzi, rovnako jak Džeko, tomu potom zase čosi preskratovalo.

Já bych raději viděl supr fotbal, co by třeba na bod nestačil, než tuhle žumpu. Měli jsme pasáže, kdy jsme nedali tři přihrávky za sebou.

Abaddon napsal:
Já bych raději viděl supr fotbal, co by třeba na bod nestačil, než tuhle žumpu. Měli jsme pasáže, kdy jsme nedali tři přihrávky za sebou.

Na krasu jsme tu meli Zemana. S Neapoli nejde hrat hura fotbal. Vcera to bylo jako Atletico prpti Barcelone. Neapol je proste jinde a ja jsem za bod rad. V tyhle chvili nutne body potrebujem. samozrejme predvadena hra byl hnus, ale hrat na kraau zrovna proti Neapoli by byla sebevrazda...

A hrat na krasu proti SPALu, ktory mimochodom vcera zahral skusene doma 0:3 s Crotone, by bolo plytvanie silami pred Ligou Majstrov, alebo jak sa daju vsetky tie otrasne zapasy podat v prospech tamtoho Lojza na lavici?

Je rozdíl mezi -
- hrát na krásu
- předvíst taktickej výkon
- zmateně běhat od někud někam a ono to nějak dopadne

Neapol se o body připravila sama, takhle trapně proti nim nebude hrát ani Frosinone

Largo napsal:
Abaddon napsal:

Na krasu jsme tu meli Zemana. S Neapoli nejde hrat hura fotbal. Vcera to bylo jako Atletico prpti Barcelone. Neapol je proste jinde a ja jsem za bod rad. V tyhle chvili nutne body potrebujem. samozrejme predvadena hra byl hnus, ale hrat na kraau zrovna proti Neapoli by byla sebevrazda...
To jsou hrozný plky...s každým se dá přece hrát. Nechápu, že se poserem z Neapole jako z hratelnyho Realu měsíc zpátky. Sezóna je IMHO pryč a nebylo by špatný to občas stavět na mladých, protože kdy jindy mají sbírat zkušenosti a herní praxi? V LM bude osmifinále taky asi maximum, protože se ze zvučnějšího soupeře taky poserem.

Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk

Neviděl jsem to. Nejprve kouknu, že 1:1 z Neapole, tak říkám, hmm, slušný. Pak vidím, že Mertens srovnal v 90., začínám nadávat, pak koukám highlighty a jsem rád, že jsem to neviděl. Tohle je věčné dilema mezi výsledkem a dobrým fotbalem, no. Je ale otázka, jestli jsme pod DiFrou na víc měli.

Ja som teda videl len prvy polcas asi do 40.minuty, potom som uspaval chlapca, no a dovtedy to podla mna nebolo vobec zle.