10. kolo, cagliari-ROMA

Já ležím v nemocnici dostal jsem výboj do srdce tak doufám že my zase Arytmie nezačne během zápasu dělat bordel

Tu máme marodku ako na konci sezóny. Vzchopte sa, je o co hrať. A skóre uzdravenie.
Pasta s výbojmi do srdca asi nie je vhodné sledovať šport, tobôž nie Rím

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Přestal mi jit t-mobile tv na mobilu, nevim proč, tak když budete mit stream borci, spoliham na vas :mrgreen:

To je zase k posrani ... My si nedokážeme vypracovat ani jednu šanci. Hlavně že umíme skvělé vracecky na půlce.

Mě to trhá všechny organy v těle když vidím tu chodící sracku!!!! Pičo my nevystrelime na bránu proti Cagliari hlavně že máme 234 přihrávek ale problém je že 200 je na naší půlce !!!Co to hrajeme za styl (pěšky do brány nebo dneska to odchodime pánové) levá strana nezaútočí protože hraje Armenec který má formu asi takovou jako moje srdce a ten chuj ho bude pořád dávat.

pasta napsal:
Mě to trhá všechny organy v těle když vidím tu chodící sracku!!!! Pičo my nevystrelime na bránu proti Cagliari hlavně že máme 234 přihrávek ale problém je že 200 je na naší půlce !!!Co to hrajeme za styl (pěšky do brány nebo dneska to odchodime pánové) levá strana nezaútočí protože hraje Armenec který má formu asi takovou jako moje srdce a ten chuj ho bude pořád dávat.
Ty by sis to měl zakázat. Aby neměli doktoři pernou noční...

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
pasta napsal:
Ty by sis to měl zakázat. Aby neměli doktoři pernou noční...

Defibrilátory v permanenci

Proč musí začít hrát až když prohrávají hrát tak od začátku dostanou 5tku ,tři body snad urvou ještě