1. zápas skupiny, ROMA - Atlético Madrid

Oni sú inde, treba si to priznať. Krásne sa doplňajú pri tých útokoch, sú nebezpeční, v obrane to zvládajú takmer bezchyby. Defrel je bohužiaľ 50 metrov od brány skôr hráč Atletica, ale 2-3krát sa dostal do/k 16ke hneď bol nebezpečný, kľudne by som skúsil Cengiza miesto Džeka a nech ide Defrel na hrot.

A to mají ještě v záloze Torrese,Carrasca...ale my Florenziho :tlesk:
Doumbia ve 2' gol :lol:

Musíme z těch málo šanci co máme něco vytěžit,protože o moc více jich nebude.Jo a penalta být mohla sakra!

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Já myslím, že nehrajem špatnej zápas, ale ve finální fázi je to bez nápadu. Chci tam Faraona.
nápodobně
plus brunetto je fakt ty vole břímě
vypadá jak ten navíc, co přijde na fotbálek do počtu, ale bez něj je vás o jednoho míň
přečkali jme půli, měli jsme i pár slibnejch střel/náznaků
manolas nám zachránil prdel jak už dlouho ne
je o co hrát
daje

Začátek příšernej, po 15-20ti minutách jsme hru vyrovnali a pak byli i lepší. Měli jsme smůlu jak kráva a za 20 vteřin štěstí jako prase. Defrel mě začíná strašně srát.

podla mna super zapas zatial, presne takyto typ zapasu som ocakaval, mali sme aj par nadejnych sanci a mali sme podobne ako proti Interu kopat penaltu. myslim ale, ze tie skusenosti Atletica sa nakoniec ukazu...

keby bol v tomto time Salah namiesto Defrela, tak by sme mali super muzstvo.
Defrel je zatial opaleny bradaty Iturbe, bohuzial.
paci sa mi coraz viac dvojica Manolas - Juan Jesus, dnes Manolas neskutocny!

a celkom sa mi pozdava Eusebio, nepustil sa do nich bezhlavo ala Zeman, co by bola voda na ich mlyn a mozno by uz bolo po zapase (na jednu ci druhu stranu, ale asi skor druhu)...

Chci na hřiště Florka
Chci, aby Diego nebyl pořád schovanej u lajny
Chci, aby Edin něco udělal
Chci, aby JJ hrál druhou půli stejně, jako tu první

Taky si nemyslím že je to tak zle pravda dívám se od 20 min Bo my nic nešlo!!! Ruka se dala fouknout ale bylo by to prisne, radjovi chybělo málo výborný zákrok no oni hned po tom mohli jít do vedení. Uvidíme co druhý pol ale tak nějak jsem tohle čekal

zapas strasne vyrovnany,atletico je smrtelne muzstvo
-MANOLAS neskutony zakrok na ciare,paci sa mi dneska vynimocne defrel ,dzeko klasicky vo VELKOM zapase zahodil golovku...moze rozhodnut malicka chyba a my sme ich par zbytocne spravili...DAJE ! :roma:

Abaddon napsal:
Začátek příšernej, po 15-20ti minutách jsme hru vyrovnali a pak byli i lepší. Měli jsme smůlu jak kráva a za 20 vteřin štěstí jako prase. Defrel mě začíná strašně srát.
trošku si na to šlape, ale aspoň to zkouší prorvat, i když zatím bídně
klidně by mohl rozhodnout

Sushi napsal:
plus brunetto je fakt ty vole břímě
vypadá jak ten navíc, co přijde na fotbálek do počtu, ale bez něj je vás o jednoho míň

hahaha, presne, dnes som zanho vdacny, lebo tam jednoducho nik iny nie je.
do tohto zapasu poslat Florenziho je samovrazda, on po tych dvoch tazkych dlhodobych zraneniach potrebuje podla mna naskocit pomaly a postupne, proti Veronam, Beneventam a tak.

Tohle je zápas kde je přesně Edin úplně k hovnu. Taky bych ho tak dolů. Elsha s Florkem na plac

Druhá půle nekoukatelná, DiFra absolutně nedokáže reagovat. Stahnout Defrela a dat tam Fazia se jeví jako pičovina - jdem jako betonovat doma 0:0?

Z naší strany teď špatná část. Edin hroznej, Defrela stáhl, i když dneska nebyl nejhorší. To byl naopak suverénně Peres, opět. Jinak parádní obrana s Alissonem v čele. Manolas skvělej, JJ dnes taky. Škoda toho Džeka. Chce to El Shaarawyho.

masterhunter napsal:
Do pěti minut ho tak máme. Říkáme si o gól od začátku půle...

Přesně. A že tam dá Fazia, to je jako co za geniální nápad???