OK , nekukam to ale nie je to nič nové pod Slnkom a Vaše reakcie ma len utvrdzujú v tom , čo som si hned myslel , ked som sa pozrel na výsledok , a čo si aj myslím . Teraz nie je čas si dávať servítku pre ústa , takže na začiatok , čo som len tak okom videl , je super návšteva , ale fanúšikovia v 85 minúte odchádzajú :aaaa: .
Dnes sa hlavne ukázal aspekt hry a to PIZARRO . OK , nie je geniálny , spraví vždy niake chyby , ale momentálne , bez neho sa Rím nepohne . Je to práve on , kto dáva hre myšlienku , súvis , koncepciu . Nemá bohvie aký ťah na bránu , ale tým všetkým ostatným to vynahrádza . Brighi , Perrotta - Budme šťastný , že dajú niekedy gol , ze odohraju nad svoje pomery nadštandart , ale čo sú schopný na ihrisku odohrať , okrem toho , že tam behajú ako splašený zajkovia ? Nič .... Kludne by tam mohol hrať na miesto nich ktorýkoľvek tu z fóra a výsledný efekt by bol ten istý . Oni nič nevymyslia , obidvom sedí skor , ked hraju v 3člennej stredovej zálohe v systéme 4-3-1-2 , kde hrá Pizarro , ktorý tvorí , De Rossi ktorý bráni a pred nimi je niekto , kto to ťahá dopredu . V systéme 4-2-3-1 , kde hra jeden def.zaloznika a 1 ofenzivneho maju uplatnenie ako babka na lade . Ale budme im vdacny , ze obzvlast Perrotta uz posral niekolko zapasov a predlzmemu zmluvu , vsak je Riman jak hovado , ale dalsieho si len tak zahodime do Liverpoolu , za 20 mega. na novu kabelku od Gucciho pre Rosellu . Aquilani To uz len bol ťah ho predať , môžme si mdlyť ruky , že Nášho jediného stredopoliara (teda mal by som rátať aj Pizarra ale to je iny typ hráča ) predajme , a spoliehajme sa na super zálohhu Perrotta - Brighi . OK , Aquilani bol vela zraneny , mozno nie vzdy hral dobre , ale mal gule , strelu , techniku , prehlad , co mnou 2 zmenovany nemaju ani v tom najlepsom Holywoodskom filme . Ale budme radi , zbavili sme sa ho Rosella má novú kabelku , Prade fáro a Conti si mozno dal patentovať penaltu s finale LM .
Edit s Aquilanim - Jediny stredopoliar ktorý to vie smerom dopredu tam malo byť ....