1. kolo vyřazovací části, Panathinaikos-Roma

být Kapitán týmu jako Totti ktery se tou trapnou hrou musi trapit na stadionu, prijdu do satny a pekne je servu, ta hra je fakt uboha.....to staci mozna na Sienu, ani to možná ne

EDIT: De rossi 2:3

Shrnuto podtrzeno- byl to hratelnej souper, ale dneska to Ranieri tezce nezvladl, dat proti tomulhe tymu vedle sebe Brighiho,Perottu,De Rossiho a Cerciho fakt nejde, v druhym polocase po prichodu Baptiho(misto brighiho) a Meneza(cerci) to hned slo lip, je to skoda, ale doufam ze se uz probral a videl kdo mu sedi na lavicce a kdo hraje takhle dulezity zapasy.... sem nasranej, dneska me zklamali.

po boji je každý generál ty vole..
Ranieri neumí předpovídat budoucnost
Menez a Baptista co hrály, tak hrály hovno, tak je nepostavil!

OK , nekukam to ale nie je to nič nové pod Slnkom a Vaše reakcie ma len utvrdzujú v tom , čo som si hned myslel , ked som sa pozrel na výsledok , a čo si aj myslím . Teraz nie je čas si dávať servítku pre ústa , takže na začiatok , čo som len tak okom videl , je super návšteva , ale fanúšikovia v 85 minúte odchádzajú :aaaa: .

Dnes sa hlavne ukázal aspekt hry a to PIZARRO . OK , nie je geniálny , spraví vždy niake chyby , ale momentálne , bez neho sa Rím nepohne . Je to práve on , kto dáva hre myšlienku , súvis , koncepciu . Nemá bohvie aký ťah na bránu , ale tým všetkým ostatným to vynahrádza . Brighi , Perrotta - Budme šťastný , že dajú niekedy gol , ze odohraju nad svoje pomery nadštandart , ale čo sú schopný na ihrisku odohrať , okrem toho , že tam behajú ako splašený zajkovia ? Nič .... Kludne by tam mohol hrať na miesto nich ktorýkoľvek tu z fóra a výsledný efekt by bol ten istý . Oni nič nevymyslia , obidvom sedí skor , ked hraju v 3člennej stredovej zálohe v systéme 4-3-1-2 , kde hrá Pizarro , ktorý tvorí , De Rossi ktorý bráni a pred nimi je niekto , kto to ťahá dopredu . V systéme 4-2-3-1 , kde hra jeden def.zaloznika a 1 ofenzivneho maju uplatnenie ako babka na lade . Ale budme im vdacny , ze obzvlast Perrotta uz posral niekolko zapasov a predlzmemu zmluvu , vsak je Riman jak hovado , ale dalsieho si len tak zahodime do Liverpoolu , za 20 mega. na novu kabelku od Gucciho pre Rosellu . Aquilani To uz len bol ťah ho predať , môžme si mdlyť ruky , že Nášho jediného stredopoliara (teda mal by som rátať aj Pizarra ale to je iny typ hráča ) predajme , a spoliehajme sa na super zálohhu Perrotta - Brighi . OK , Aquilani bol vela zraneny , mozno nie vzdy hral dobre , ale mal gule , strelu , techniku , prehlad , co mnou 2 zmenovany nemaju ani v tom najlepsom Holywoodskom filme . Ale budme radi , zbavili sme sa ho Rosella má novú kabelku , Prade fáro a Conti si mozno dal patentovať penaltu s finale LM .

Edit s Aquilanim - Jediny stredopoliar ktorý to vie smerom dopredu tam malo byť ....

Pique napsal:
Dyť je úplně u prdele,kdo jak hrál...fotbal je týmovej sport a vina padá na všechny...

Pique napsal:
Řekl bych,že nehráli o nic větší hovno než Simone,Rodrigo a Cerci :skod:

Pokračovanie :

A tu by som sa osobitne pristavil , pre mňa asi najväčšiou záhodou na svete , ktorou nie je nikto iný ak Mirko Vučinič .

Celú sezonu hrá hovno , celu minulu sezonu hral hovno , zo zaciatku sezony nevedel dat gol , nevedel sa trafit do prazdnej brany , ale stale to bola STAR . Je to haluzak , tie goly dava strasne stastne , vobec nebeha , za zapas strati minimalne tak 10 krat zbytočne loptu , dokáže genialne veci , ale prečo ich nepredvedie práve v dolezitých momentoch , ako bol dneskajší zápas ? Nie , nie .... Vučinič nie je žiadna hviezda a naňho sa spoliehať rozhodne nedá . Nie je to Toni , ktorý je naozajstný hrotový hráč . Jediné čo "využíva" je rýchlosť ,ale tá je vzhľadom k jeho lenivosti , arogantnosti a nymyslenosti absolutne potlačená .

A že chytá Doni , ktorý naposledy chytil jedine tak prasaciu chrípku mi tiež rozum nebere , pri tom sedí Lobont , ktorý proti Sofii predviedol niekoľko skvelých zákrokov .