1. kolo vyřazovací části, Panathinaikos-Roma

klida napsal:
to je oficiální čas od uefy, chytráku

Však a na koho pindám ? Na Rosellu ..... ?

Asi sa na to dneska vys.rem ......

Takze to definitívne neuvidím , sestra si sem ide písať niaku prácu .... :roll:

ofic. lineup:

Doni - Cass, Silveira, Mexes, JAR - Rodri, Matteo, Dani, Simo - Cerci, Mirek

za PAO nehraje překvapivě rychlík Leto, kterej by Casse určitě solidně provětral

Carlo napsal:
Takze to definitívne neuvidím , sestra si sem ide písať niaku prácu .... :roll:

Tak to by si u nas nikdo v době zápasu nedovolil, to už mám zmákly. :)

Jinak dneska jsem hodně napnutej, pravděpodobná sestava se mi moc nelíbí, nevm nevm, snad o vyjde, MUS9 to vyjít, chci evropskou trofej.... tak pojdme rim FORZAAAA ROMAAA :daje: :daje: :daje:

Brighi- absolutne NULOVEJ
Perotta- vubec nic nehraje, neda poradnej balon
Cerci- uplne zblblej, vezme mic udela posrany preslapovacky a zase nahraje zpatky, nic nevymysli a zavuinil GOl
Mirko- nechapu ho, vubec se nesnazi, proc tam teda vubec chodi
Doni- nic nechytil

To snad neni mozny, jsem hodne zklamanej a nasranej, tahle sestava(spis s temahle hraci) na to NEMA !!!

ted hraji dobre chce to gol,Proc takhle nehrali furt? to si to musej vzdycky takhle posrat? ja to nechapu....

No bodejť by sme vyhráli,když tam ten kkt dá Perrottu s Taddeiem.Cerci minulej zápas horší než Menéz,který sedí :grr: :grr: :grr: :grr: :grr: :grr: O Miruně ani nemluvím,protože ten už na to sere druhým rokem,jenže to je Lucker jako kráva,protože dá vždycky gól z hovna,bohužel to mu nevydrží celou sezonu.Flegmatik k posrání :zed: nejraději bych ho nakopnul do řitě :danko:
A Daniele?Jdi se naučit nahrávat na dva metry a nekopej míče na delší vzdálenost,protože akorát odevzdáš míč soupeři