1. kolo vyřazovací části, Panathinaikos-Roma

Najlepsi Taddei - jeho som si aj vsimol , ze na ihsrisku je . Inak vykon nic moc , ale dobry , neriskujeme , hrame zo zabezpecenej obrany a este sme im aj dali gol . Pred takymi 3-4 rokmi by uz Rim prehraval .

No , tak toto je hodne zle , Rim musi doma utocit a ked to tam tychlo nepadne bude enrvozdny . Po gole na 2:1 som si hovoril , tak to postupime , aj keby hral v odvete Virga , ale opat sme sa nekoncentrovali a dostali sme . Strasny bol Doni , narozdiel od Sergia vobec nedokaze podrzat v pravy cas , jedine co ma lepsie je kopacia technika , ale to je u branakra dolezite asi ako puk vo futbale . Brighi strašný , on už bol staršný proti Palermu , ale s niakou haluzou mu to tam2krat padlo . Dnes hodne zle MOtta , 2 golove akcie pokazil . Pacil sa mi Cerci a asi nikto . Jo a Burdisso dnes hodne zle .

Sakra, Rim dostal facana, pustili dobrej vysledek. I Remiza byla docela ok, prohra je spatna. Bude treba vyhrat a nedostat gol.

Dobre hrali hlavne oba strelci, Vucinic a Pizarro. Svuj den vubec nemel Doni, pri prvnim golu tam predvedl takovou cechovinku, druhej dostal jesle, treti sel tesne vedle nej. Nic moc. Baptista byl celej zapas uplne nulovej. Pri poslednim golu ma maslo na hlave DDR, kterej predvedl dalsi z rady spatnych nahravek. Zklamani, pritom to vypadalo dlouho dost nadejne. Doufam ze si Rim vybral smulu ted, vypadnuti z Evropsky ligy by bolelo asi nejmin, uspech by bylo jedine celkovy vitezstvi, ke kterymu je sakra daleko, prioritou je liga a pohar, kde staci 2x vyhrat a je doma.

sa mi nepacilo , ze mal Pizarro biele kopačky , proste mi ťaháme šnuru 20 zápas kde on hrá s čiernymi , a teraz si dá biele . To sa nerobí :pch:

Max

TESTE DI CAZZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doni mortacci tua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doni šílenej,Bapti špatnej...No,výsledek do odvety to není špatnej,ale nemůžem hrát na 1:0,to by byla sebevražda...forza roma! :daje: