1. kolo Toro - ROMA

První půle humus, druhá půle lepší. Zachránilo nás video, ofsajd to skutečně byl.
Pastore úplně příšernej, nahrát na 5 metrů pro něj byl problém.
Olsen jedna polochyba, ale od tý doby naprosto skvělej a jistej, snad mu to vydrží.
Kluivert super áčko, vzal to na sebe, v 19ti supr.

Výhra je tam, víc asi není co řešit.

No, žádnej zázrak, spíš další typický eusebiovský mač. Světlý momenty i hrozný momenty, šance na obou stranách, objektivně tomu slušela spíš plichta, ale vyhrálo se, tak mějme radost z těch 3 bodů, slušnýho Kluivertova startu, výkonu Manolase, faktu, že se Olsen z té chyby neposral a poslal tam pak dva "alissonovské" zákroky, a že to Edin zase trefil. Víc toho k radosti fakt nebylo. 4-2-3-1 je nutnost, Pastore je playmaker, ne box-2-box.

vyhra na uvod vzdy velmi potesi :Ok: :sala: aj ked po nepozeratelnom futbale,dnes by pod garciom,my dostali gol v 89 minute,EUSEBIO doniesol do Rima STASTIE.....OLSEN pri svojej premiere ciste konto vdaka brvnu a VAR ,ale to nevadi,rozchyta sa a bude dobry....Pastoremu absolutne neverim a hned na uvod to potrvdil,mlady KLUIVERT bude paradna posila,DE ROSSI dnes paradny .....po rokoch mame konecne aj silnu lavicu ...o mesiac budeme mudrejsi,ked si sadne skusenos a mladost moze to byt skvele.Tesim sa na NZONZIHO,sice ho hrat nevidel,ale uz na pohlad vyzera ako velke delo co vsetko zbura...FORZA ROMA ! :daje:

scr

Videl jsem jen kousek, ale jsem rad za body. Do Turína se jezdí spis pro remízy , takže supr, ze to tam padlo

Sent from my iPhone using Tapatalk

scr

Kluivert jde do roka do barcy či Realu za 80-100 mega. Radost ho videt hrat.

Sent from my iPhone using Tapatalk

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
No, žádnej zázrak, spíš další typický eusebiovský mač. Světlý momenty i hrozný momenty, šance na obou stranách, objektivně tomu slušela spíš plichta, ale vyhrálo se, tak mějme radost z těch 3 bodů, slušnýho Kluivertova startu, výkonu Manolase, faktu, že se Olsen z té chyby neposral a poslal tam pak dva "alissonovské" zákroky, a že to Edin zase trefil. Víc toho k radosti fakt nebylo. 4-2-3-1 je nutnost, Pastore je playmaker, ne box-2-box.

já si myslím, že za ty tři tyčky jsme si to zasloužili o trošku víc. 8) Pastore je kopyto, já mu nevěřím.

Pastore došiel reštartovať kariéru za Di Francescom. To aby si pomaly začal dávať hlinenné zábaly.