4-2-3-1??? Tak nějak mi to k AS sluší, vhodný hráči. Pastore je v tomhle utopenej.
Largo Příspěvků 4,305 19 Srp 2018 #21 4-2-3-1??? Tak nějak mi to k AS sluší, vhodný hráči. Pastore je v tomhle utopenej.
HugoBoss27 Příspěvků 4,310 19 Srp 2018 #23 masterhunter napsal: Tak na tohle jsem se těšil celý měsíc? Click to expand... Ano AS Roma :core:
J Jirin Příspěvků 3,277 19 Srp 2018 #24 HugoBoss27 napsal: masterhunter napsal: Tak na tohle jsem se těšil celý měsíc? Click to expand... Ano AS Roma :core: Click to expand... Smutné, smutné...
HugoBoss27 napsal: masterhunter napsal: Tak na tohle jsem se těšil celý měsíc? Click to expand... Ano AS Roma :core: Click to expand... Smutné, smutné...
PsYchr Příspěvků 2,916 19 Srp 2018 #26 žiju v naději, že jednoho dne budeme mít normálního trenéra s normálním, funkčním systémem Možná by jim v šatně měl někdo říct, že nehrajem proti Barceloně U18
žiju v naději, že jednoho dne budeme mít normálního trenéra s normálním, funkčním systémem Možná by jim v šatně měl někdo říct, že nehrajem proti Barceloně U18
Largo Příspěvků 4,305 19 Srp 2018 #27 Gasperini na hrad Ne važně, nehodlám to hodnotit po jedný půli, to teď nevyřešíme. Ale dnešek mě opět nemile překvapuje.
Gasperini na hrad Ne važně, nehodlám to hodnotit po jedný půli, to teď nevyřešíme. Ale dnešek mě opět nemile překvapuje.
P pasta Příspěvků 3,074 19 Srp 2018 #30 Měli jsme nějakou pořádnou šanci?a herní projev je asi strašný co
Sushi Příspěvků 25,306 19 Srp 2018 #31 pasta napsal: Měli jsme nějakou pořádnou šanci?a herní projev je asi strašný co Click to expand... dvě tyčy tušim jinak nic a i ty tyčky byly takový nešance no, uvidíme co schick?
pasta napsal: Měli jsme nějakou pořádnou šanci?a herní projev je asi strašný co Click to expand... dvě tyčy tušim jinak nic a i ty tyčky byly takový nešance no, uvidíme co schick?
Largo Příspěvků 4,305 19 Srp 2018 #32 Nějak nechápu, co tím střídáním chce básník říci... Schick, Kluivert a Pellegrini za mě. A změna na 4-2-3-1!
Nějak nechápu, co tím střídáním chce básník říci... Schick, Kluivert a Pellegrini za mě. A změna na 4-2-3-1!
J Jirin Příspěvků 3,277 19 Srp 2018 #33 Neměl by ten Pastore jako tvůrce hry umět přihrát na pár metrů? Já jsem vážně zklamaný. To je tragédie nejhrubšího zrna...
Neměl by ten Pastore jako tvůrce hry umět přihrát na pár metrů? Já jsem vážně zklamaný. To je tragédie nejhrubšího zrna...
PsYchr Příspěvků 2,916 19 Srp 2018 #35 krásná desítka už je čas začít řešit tu obranu? nebo je pořád ještě čas? třeba by tomu pomohl další wonderkid na křídlo za 40...
krásná desítka už je čas začít řešit tu obranu? nebo je pořád ještě čas? třeba by tomu pomohl další wonderkid na křídlo za 40...
J Jirin Příspěvků 3,277 19 Srp 2018 #39 Ufff no tři body doma ... Prostě doufám že Patrik a ml. Kluivert budou v základu.