1. Kolo Roma - Viola

Duo Dybala - Malen 😎 radost pohledět. Kdybych chytl zlatou rybku a mohl mít jedno přání, tak bych si přál aby tahle symbióza vydržela celou sezónu.
Když jsem viděl Donnieho na mundialu, jak mu to nelepilo, tak jsem se bál, že to bude další "jednosezoni hráč". Krásně mi zavřel hubu. Neskutečný hlad a dravost.
U Paulita netřeba slov. Přípravu měl excelentní a naštěstí si to přenesl i do mistráku. Máme sakra štěstí, že po těch letech koukání na Francka, můžeme sledovat někoho takového (díky José) Jenom ať mu to vydrží.
U Mory bych s nějakým větším hodnocením ještě počkal. Zatím to vypadá, že tu jeho jednu kličku za tři týdny prokoukne celá liga a kluk si moc nezahraje. Ale jak říkám, první zápas, snad se do toho dostane. Potřeboval by trochu nabrat hmotu.
Castro potěšil, bude dělo, těším se.
Bylo to víc než dobré. Pokračujme v tom 💛❤️

Duo Dybala - Malen 😎 radost pohledět. Kdybych chytl zlatou rybku a mohl mít jedno přání, tak bych si přál aby tahle symbióza vydržela celou sezónu.
Když jsem viděl Donnieho na mundialu, jak mu to nelepilo, tak jsem se bál, že to bude další "jednosezoni hráč". Krásně mi zavřel hubu. Neskutečný hlad a dravost.
U Paulita netřeba slov. Přípravu měl excelentní a naštěstí si to přenesl i do mistráku. Máme sakra štěstí, že po těch letech koukání na Francka, můžeme sledovat někoho takového (díky José) Jenom ať mu to vydrží.
U Mory bych s nějakým větším hodnocením ještě počkal. Zatím to vypadá, že tu jeho jednu kličku za tři týdny prokoukne celá liga a kluk si moc nezahraje. Ale jak říkám, první zápas, snad se do toho dostane. Potřeboval by trochu nabrat hmotu.
Castro potěšil, bude dělo, těším se.
Bylo to víc než dobré. Pokračujme v tom 💛❤️

Mě ten starší žák moc smysl nedává. A kór za takový peníze 🤦 Dražší Balda. Ale rád se budu v tomhle případě mýlit.

Otázka bude či je Viola zase taká slabá alebo nie.

Dnes to vyzeralo ako výkon Gasperiniho mužstva v najlepších časoch čiže nádej na silnú sezónu tu rozhodne je.

Tlieskam Gasperinimu za Lulliho len dúfam že bude dostávať šance pracovať na sebe aj keď sa rozohrá Molina a vráti Rensch.
Ešte neodpalit úplne Ghilardiho kvôli Grékovi a nezabúdať na Pisilliho.

Mora je presne ten typ futbalistu ako aj ten Zaragoza či ako sa volal čo tu bol minulu sezónu. Môže na prvý pohľad pri pár momentoch vyzerať ako génius s loptou ale celkovo to nestojí za veľa takže uvidi sa až neskôr či sa zase niekto škaredo nepomýlil.

Last edited:
Dybala s Malenem se zbláznili...snad jim to vydrží. Dybala je TOP světová úroveň, když ho nic nebolí a když ho to baví.

Příjemný první kolo, ten klučina z Porta potřebuje víc času na nějaký hodnocní. Já z tohohle přestupu nejsem nadšenej od začátku, ale třeba to nakonec bude dobrý.

Doufám, že po Malenovi nikdo nešáhne. Nepředpokládal bych, že by se hrnul do anglie (kde by se našli týmy, které by ho chtěli koupit), protože mu spíše vyhovují méně důraznější ligy. Nicméně nakročili jsme slušně, teď jen mít pevnou obranu a konzistentní výkony.

Malen v Itálii předčil Ronalda i CR7
Donyell Malen si v Serii A připsal již 19 gólů během 1546 minut na hřišti, průměrně se tak prosadí každých 91 minut. Ze všech hráčů italské nejvyšší soutěže od sezony 1994/95 je právě sedmadvacetiletý Nizozemec v tomto ohledu nejlepší. Za sebou nechal Cristiana Ronalda (105 minut na gól) a Ronalda (117 minut na gól). Naposledy útočník AS Řím smetl hattrickem Fiorentinu.
x.com/OptaJohan

To byla prďáda, co? Já ještě končil dovolenou, takže jsem to bohužel neviděl, musím splašit nějaké pořádné higlighty. Dybala je fenomenální, však nemusím psát, jak jsem se zastával jeho setrvání u nás. Smlouva z 8 na 2 mega a hromady výkonnostních bonusů je fér. Tři áčka, takhle si vydělá i víc než loni. Malen král, neuvěřitelná čísla. Tohle duo nás může dostat daleko. Kéž Paulito vydrží co nejvíc zdráv. Na "jednodušší" zápasy bych ho posílal až v případě potřeby.

Dajeee!!!