1. kolo - Roma Boloňa

Roma vs Bologna – probable line-ups​

Roma (3-4-2-1): Svilar; Ghilardi, Mancini, Ndicka; Wesley, Koné, Cristante, Angelino; El Aynaoui; Soulé, Ferguson.

Bologna (4-2-3-1): Skorupski; De Silvestri, Vitík, Lucumí, Lykogiannis; Pobega, Freuler; Orsolini, Odgaard, Cambiaghi; Immobile.

Cristanteho vidět moc nechci, ale musím uznat že v přípravě co jsem viděl zápasy nebyl špatný tak třeba nás všechny v sezóně posadí na zadek 😃Dybala snad nebude muset nastoupit jestli není úplně fit.Tesim se

Přiznám se, že mám vcelku obavy. Očekával jsem posílení kádru, což se úplně nestalo. Jsem hodně zvedavej na gaspa.

Už prvý zápas nám vie napovedať kam sa táto sezóna bude uberať :) jasne nemáme posilnenie ako by sme chceli ale s menšími obmenami ranieri spravil skoro zázrak takže sám som zvedavý. Bologna bude dnes nepríjemná očakávam veľmi vyrovnany zápas o jednom góle .. dúfam že sa vyhrá 😎

Za mňa výborný prvý polčas , boli sme agresívny , živý ale chýbal tomu gól aby sa to ukludnilo a opadol ten tlak .. výborný Ferguson uhral veľa lôpt , výborný kone a aj cristante. hermoso je zmätkár .. verím že Paolo príde na ihrisko a rozhodne :)