1.kolo Hellas Verona - ROMA

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2730635403706146&id=478858422217200&__tn__=%2As%2As-R

Jak tohle může někdo dopustit....já kdybych udělal takový fatální omyl v práci ,tak ani nepodají ruku a jdeš

Teď vztah Fonseca Džeko

A nevyřešený kádr

Jsme zase pro smích ...musí se to rozjet dopředu a začít zase vyhravat srdcem :Ok:

Fakt cirkus. Do toho konci Calvo, Baldissoni a taky Longo, kterej byl za toho Diawaru zodpovednej. Jak jsem byl chvilema optimistou, vypadalo to, ze mame Kumbullu, budem mit Milika a Smallinga, tak ted je to totalni zmar, jsme pro smich....

pasta napsal:
Absolutní amatérismus v kkube!!!!piče vymrdane zas mě nasrali

Říkal jsem si, jestli si tu něco podobného odložím, ale regulérně mě napadlo, že počkám, až se tu objeví pasta a pak mu dám jen palec nahoru.

Takže :Ok: :Ok: :Ok:

AS Řím prohrál zápas prvního kola italské ligy s Hellasem Verona kontumačně 0:3. Klub doplatil na neoprávněný start záložníka Amadoua Diawary, chybně uvedeného na soupisce hráčů do 22 let, třebaže v červenci už oslavil 23. narozeniny. Sobotní utkání skončilo bezbrankovou remízou, za Veronu poprvé nastoupil český reprezentant Antonín Barák. Vedení ligy podle webu football-italia.net před sezonou římské funkcionáře na omyl upozornilo, ti ho však nenapravili. Marně pak argumentovali tím, že Diawarovo zařazení na špatný seznam nemělo vliv na výsledek zápasu. (ČTK)

Ještě se to vědělo prej

HugoBoss27 napsal:
AS Řím prohrál zápas prvního kola italské ligy s Hellasem Verona kontumačně 0:3. Klub doplatil na neoprávněný start záložníka Amadoua Diawary, chybně uvedeného na soupisce hráčů do 22 let, třebaže v červenci už oslavil 23. narozeniny. Sobotní utkání skončilo bezbrankovou remízou, za Veronu poprvé nastoupil český reprezentant Antonín Barák. Vedení ligy podle webu football-italia.net před sezonou římské funkcionáře na omyl upozornilo, ti ho však nenapravili. Marně pak argumentovali tím, že Diawarovo zařazení na špatný seznam nemělo vliv na výsledek zápasu. (ČTK)

Ještě se to vědělo prej
Vědělo o tom starý vedení předpokládám...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

HugoBoss27 napsal:

Ještě se to vědělo prej
Vědělo o tom starý vedení předpokládám...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Vědělo se o tom a neudělalo se to...to působí, jako by to udělal někdo naschvál. Vzhledem k tomu, že se měnilo celý vedení by mě to nepřekvapilo.

ještě asi bude odvolačka, což samozřejmě nic nemění na tom, jaký jsme kašpaři

:zed: toto sa moze stat len v Rime,neskutocna hanba,ako sa toto moze vobec stat ???kdo za to moze okamzite mal byt ukrizovany !!!clovek je znechuteny uz od 1kola.