1. kolo Fenerbahce Roma

Zlatej bod nakonec. Dneska zadnej slagr, ale ono taky nejde furt vyhravat, nejsme zadna kapela. Kdo se mi dneska moc nelibil, byl wesley. Jinak prvni pule trosku jak, s atalantou, po vapno dobry, tlak, ale ta lehkost jit do brány je ta tam. Do konce to vypadalo, ze muzeme vyhrat, skoda, ale mohli jsme taky odjíždět bez bodu m

Daje

Kdyby dnes nastoupil Castro, tak jsme vyhráli. Oproti Malenaldovi ni projde, ze se s tim ve vápně moc nemazli a valí to na bránu z jednoho, maximálně druhého doteku. Bod je vzhledem k tomu, jak to dnes vypadalo, asi ok 👌

Jj, zaplať paní příroda za bod. Ten první poločas byl slušný a po tom golu Cristanteho to vypadalo fakt chvilku nadějně. Ve druhém bohužel nevyšel nástup a pak už mně to přišlo jako taková křeč. Sice jsme víc drželi balon, ale jako bysme pořádně nevěděli co s ním.

Casto měl hrát. Když už ho tam nedal od začátku, tak nejpozděj v 60 minutě tam měl byt. Malen dneska nic moc, nevypadal vůbec nahecovaně, a hlavně snad nedostal žádnou průnikovou přihrávku, aby se pořádně rozběhl.
Rensch taky nic moc na té pravé straně - s tou podporou útoku je to u něj bohužel slabší.
Za mě nejlepší Ndicka. Poradil si !!!bez karty!!! jak s kosovcem tak aj s Lukakem. Hlavně toho prvního dobře deptal.

Jak jsem očekával, strašně těžký, fyzický, vyrovnaný zápas v Turecku.
Strašná škoda, že jsme stejně jako s Atalantou dostali rychlej gól po půlce. Kdyby jim to tam dýl nepadlo, znervózněli by a vyhráli bysme.
Bod je fér, a z Turecka hodnotnej. Ten los vůbec není lehkej, buďme pokorní.
Daje!

Ted jsem to dokoukal. Za me mel hrat Balerdi misto Manciniho a Molina misto Rensche, ten mel vcas nastoupit misto Wesleyho. A urcite mel prijit Castro misto Malena. Myslim, ze takhle by se vyhralo. Nevadi, jede se dal. Na United tohle stacit nebude.

Daje!

Berme to, fakt buďme pokorní. Nejsme žádnej velkoklub. Hráli proti nám doma a v turecké kulise Ederson, Greenwood, Ake, Škriniar, Kante nebo Lukaku.
Klíčové budou domácí zápasy se Sportingem a Lille, povinný jsou 3 body se Slovanem, aspoň bod, lépe 3 z Řecka a domácí bod s Realem by též bodl. V Paříži rozhodně a také na United už to bude hodně těžké.

Last edited:
Casto měl hrát. Když už ho tam nedal od začátku, tak nejpozděj v 60 minutě tam měl byt. Malen dneska nic moc, nevypadal vůbec nahecovaně, a hlavně snad nedostal žádnou průnikovou přihrávku, aby se pořádně rozběhl.
Rensch taky nic moc na té pravé straně - s tou podporou útoku je to u něj bohužel slabší.
Za mě nejlepší Ndicka. Poradil si !!!bez karty!!! jak s kosovcem tak aj s Lukakem. Hlavně toho prvního dobře deptal.
Zas vyrobil ten gól...

Bod dobrej, ale ten gól, co jsme dostali...Mancini vystoupí úplně nesmyslně jak někde v okrese, to mi hlava nebere.

Greenwood dobrej, škoda no.

Neprohrát na Fenerbahce je úspěch, berme to tak. 🙂