1.kolo Atalanta-ROMA

Carlo napsal:
Largo napsal:
Zapas jsem nevidel, hodnotit nebudu. ale tri body a cisty konto jsem v Bergamu fakt necekal. Nutne ale potrebujem stopera k Manolasovi a krajniho utocnika.

doprdele Largo už naozaj, kurva!!!

Veď keď na to nekukáš tak nevyvodzuj závery, Jesus najlepší na place, už si to len mal zakončiť, že "Jesus hrúúúza"

Co se ti nelibi? Ze rikam to, co je jasny uz dva mesice, tyhle dva posty byly vzdycky priorita, a porad se nic nezmenilo?

O Jesusovi jsem nic nepsal, ale o obrane jako celku. Ze potrebujem jednoho stopera do zakladu, je proste fakt. Jesus stoprocentni vykony celou sezonu rozhodne podavat nebude a Fazio zatim nehraje moc dobre.

danko10 napsal:
Largo napsal:
Zapas jsem nevidel, hodnotit nebudu. ale tri body a cisty konto jsem v Bergamu fakt necekal. Nutne ale potrebujem stopera k Manolasovi a krajniho utocnika.

Zápas si nevidel, ale kokotiny budeš písať furt tie isté.

Nemusim videt zapas, abych vedel, co potrebujem uz dva mesice..... *omg* *omg*

zlatý body
kolarov parádně kopnutý. jednou jsem takhle skóroval asi z 20 metrů na hanspaulce, tj. do malý brány... ještě se kluk má co učit ;)
jinak nekoukatelný jsme dost, ale chci být optimista, difra je spíš učitel než manažer, jak zeman, tak ať učí
daje

lazio remizovalo doma s novacikom, za ktorych hra Marco Borriello :D
teraz pojdu do Chieva a ak nezaboduju naplno, tak mozu byt velmi rychlo mimo hry o top 4, lebo potom maju dost brutalny los...

nas zapas buduci tyzden s Interom tiez moze vela napovedat.
Luciano chce mat z Borju Valera noveho Pizarra.
na jednej strane je este Spalletti pri muzstve kratko, na druhej strane su uz od pripravy v super forme...

:lzm:

Agostino napsal:
lazio remizovalo doma s novacikom, za ktorych hra Marco Borriello :D
teraz pojdu do Chieva a ak nezaboduju naplno, tak mozu byt velmi rychlo mimo hry o top 4, lebo potom maju dost brutalny los...

nas zapas buduci tyzden s Interom tiez moze vela napovedat.
Luciano chce mat z Borju Valera noveho Pizarra.
na jednej strane je este Spalletti pri muzstve kratko, na druhej strane su uz od pripravy v super forme...

:lzm:

Po dvou kolech nemůžeš soudit, že někdo je mimo hru. Tuším, že minulej, nebo přeminulej rok byl po snad 10 kolech Juventus úplně v prdeli a udělal titul.

nesudim, tipujem.
dnes vsetci favoriti vyhrali, po Chieve vonku ich v rychlom slede caka Milan, Neapol a juventus, naviac budu hrat europsku ligu a cestovat po azerbajdzanoch a naviac maju skor muzstvo na brejky a uzky kader...

keby stratil body Neapol, tak u nich urcite nieco take nebudem tipovat...

U Defrela sa bojím, že bude na tom rovnako ako Jesus pred rokom. Tiež hrá mimo svoj post a značne mu to tam nejde a už nie len u Talošov ale aj tu čítam prirovnanie s Iturbem.

Defrel je jasný stredný útočník s tým, že je to iný typ ako Džeko tak "môžu" hrať aj spolu, ale to by ten futbal musel byť na to prispôsobený a nie že Defrel začína akcie na vlastnej polovici.

difra by měl vědět, kde a jak má defrel hrát (a naopak, defrel by měl vědět, co chce difra)

snad si to sedne, už u nás je, tak mu musíme fandit :lol: včera nic moc

Fotbal hodně slabý ale kdo počítal že budeme mít 3 body a s čistým kontem!!! Doufám že se zvedne i hra i když moc tomu nevěřím že Budem hrát krásný líbivý fotbal snad se pletu :Ok: Jesus a dát něj na place chválím i alissona v bráně problém mít nebudeme :) díval jsem se včera na Inter a řeknu vám dost dobrý mac vidím to že Budem mít velké problémy ale snad to urvem doma

Sushi napsal:
difra by měl vědět, kde a jak má defrel hrát (a naopak, defrel by měl vědět, co chce difra)

Oba pocitali s tim, ze Defrel bude zaskok za Dzeka. Ze hraje tady, to je nouze. I proto bych ho nekrizoval a rozhodne ho neprirovnaval k Iturbemu *omg*

zaskok za Dzeka mohol byt El Sharaawy, pripadne v Coppe Tumminello.
kedze teraz mame na noveho hraca 40 mega, tak to sme nemuseli brat Defrela za 15 a mohli sme si nechat Salaha, co je presne hrac, ktoreho potrebujeme, kedze nalavo v zaklade je pomaly negolovy dribler Perotti.
aj ked neviem presne, ako funguje to FFP a ci sme neboli nuteni predajom Salaha vyrovnavat nejake straty...

Salah bol rozdielovy hrac.

Perotti je jediný hráč co se nebojí hrát 1na1 to jestli má komu centrovat nebo si nahrát je další věc

Mne sa Diego tiež moc nepáči, a to som jeho veľký fanúšik. Myslím, že mu to najviac sedelo ako falošnej "9" prvý polrok pod Spalom. To je ďalší dôvod, prečo by som chcel Gomeza z Atalanty, ono zabúdame na to ľavé krídlo, ale minulu sezónu ani Diego ani Stephan tam nezahrali 2 dobré zápasy v rade.

Largo napsal:
Sushi napsal:

Oba pocitali s tim, ze Defrel bude zaskok za Dzeka. Ze hraje tady, to je nouze. I proto bych ho nekrizoval a rozhodne ho neprirovnaval k Iturbemu *omg*

neboli nebyl nahrazen salah
a čekáme jako vždy na záchranu florenzim (kterej má ale zachraňovat i na pravým beku)

Sushi napsal:
Largo napsal:
Sushi napsal:

neboli nebyl nahrazen salah
a čekáme jako vždy na záchranu florenzim (kterej má ale zachraňovat i na pravým beku)

Presne tak, to je zatim nejvetsi problem. Ale nehazel bych chybu na Defrela a rozhodne ho nekritizoval po jednom souteznim utkani.

to je jasný, respektive my tu asi můžeme kafrat cokoliv, ale aby na něj nezačal hned bučet v Římě stadion, to by nebylo špatný

Zranil se nam posledni zdravy pravy bek...Nura.

Ale podle me stejne ani neexistuje.

Pique napsal:

:lol:

Inac, proti Celte hral. A dokonca som ho videl. Ale myslim si, ze to bol undercover Vainquieur. :mrgreen:

danko10 napsal:
Pique napsal:

:lol:

Inac, proti Celte hral. A dokonca som ho videl. Ale myslim si, ze to bol undercover Vainquieur. :mrgreen:

Ten jediny jsem diky bohu nevidel :D Vypada to, ze beka bude hrat Radja :D