vyhra na uvod,sen je skutocnostou

v Bergame sme hrali zle pod špalkom aj pod EDF,rozdiel je ,ze pod špalkom sme tam prehrali,Atalanta hra skvely futbal a pri centroch Papu Gomeza som sa isiel posrat,strasne dobry hracik...v utoku sme prakticky nic nepredviedli,ale Kolarov ukazal ,ze je to stary skuseny lisiak a hned na uvod si ma ziskal,urcite najvacsia posila leta.
hraci:
Alisoon: skvely vykon,nerobil ziadne blbosti a presne rozohraval,navyse posobi v brane s kludom,mam z neho skvely pocit.
-utok:nic neukazali,dzeko tam aspon napadal a bojoval,minulu sezonu by som si to asi nevsimol,perroti neviditelny a Defrel ma vobec nepresvedcil
-zaloha:de rossi bol viac v obrane a vypomahal,Kevina totalne odrezany a Radja tam dobre sprinty ale nemal komu nahrat...Salah bude moc chybat.
-obrana:Kolarov skvely,stoperi vyborne ,jesus ma velmi prekvapil a Bruno Peres tiez,mal to o to tazsie,ze takmer vsetky utoky isli cez jeho stranu...uprimne sa mi ani nesnivalo ,ze udrzime ciste konto,na konci sme mali velke stastie,pod Garciom by sme dostali gol 95 minute...
3 bodiky na uvod su vzdy velmi dobre a zvlast v Bergame ,Eusebio moze byt aspon v klude na tyzden v dusnom rimskom prostredi,ale hrat takto furt nemozeme a ani nemozme ! ...Francesca na tribune to asi moc nebavilo,zvlastny pocit ho tam vidiet

...DAJE ROMA DAJE !!!