1.kolo Atalanta-ROMA

Largo napsal:
Zapas jsem nevidel, hodnotit nebudu. ale tri body a cisty konto jsem v Bergamu fakt necekal. Nutne ale potrebujem stopera k Manolasovi a krajniho utocnika.

doprdele Largo už naozaj, kurva!!!

Veď keď na to nekukáš tak nevyvodzuj závery, Jesus najlepší na place, už si to len mal zakončiť, že "Jesus hrúúúza"

fantasticka vyhra, brutalny zapas na uvod sezony!

Defrel moze byt novy Iturbe.
Juan Jesus hral dnes ako 40 milionovy obranca.
Manolas hral dnes ako 4 milionovy obranca.
neskutocny Danielle, skvely KAPITAN!
Dzeko, Radja a Allison dobre!
Pellegriniho spravil na konci Papu Gomez ako maleho chlapca.
mame tyzden ci dva na to, aby sme Papu Gomeza kupili.

hraci zapasu: Juan Jesus a Danielle De Rossi

GRAZIE ROMA!!!

Tri body z Bergama sú super! JJ bol super (aj keď on tu dostával hejt už asi tak polroka iba z princípu). Strašne pokopal obidvoch tých Gasperiniho kolohnátov. V podstate celá obrana im nedovolila okrem tej Iličičovej srandy nič. Alisson istý.

A teraz tie trochu horšie veci.

Di Francesco je podľa mňa ignorant, pretože:

1. Nemá Berardiho, ale to mu nebráni hrať na Berardiho.
2. Defrela tam nechá trpieť 70 minút.
3. Radjovi uviaže na nohu reťaz, ktorej druhý koniec je pribitý v stredovom kruhu.
3. To isté platí pre Kevina.
4. Džeko bez akejkoľvek podpory.
5. Nevystrelili sme na bránu. Ani JEDEN JEDINÝ KRÁT.

----------------------

Oni by mohli mať túto sezónu slušné problémy. Sú prečítaní a ťažisko hry majú na dvoj darebných balkáncoch.

----------------------

Trávnik bol dosť zlý.
Naproti tomu atmosfére parádna.

:danko:

Pozitivum
-jednoznacne golman
-nakup Kolarova
-Stephan na place
-JJ a jeho snažení
Mínusy
-zatim ZATIM Di Fra(pro mě jednoznačně rozestavením)
-Kostas

Largo napsal:
Zapas jsem nevidel, hodnotit nebudu. ale tri body a cisty konto jsem v Bergamu fakt necekal. Nutne ale potrebujem stopera k Manolasovi a krajniho utocnika.

Zápas si nevidel, ale kokotiny budeš písať furt tie isté.

Defrel není pravý křídlo a fakt je nesmysl NAMÍSTO Mahreze koupit Schicka. Defrel je jasný striker, Edinův backup.
Ninja musí hrát výš, jako za Luciana.
S Peresem se stalo přesně to, co jsem očekával. Karsdorp out, Flore nějakej pátek taky ještě nebude, tak jsem zvědavej, co s tím budem dělat.
Kolarov vynikající.
Jesus rozhodně z těch lepších výkonů.
Gólman jistý, sebevědomý.
Jinak holomajzna, ale tři body jsou tři body.
Co chválím a kvituju nejvíc je, že jsme dřeli jak koně. Mančaft je zdravej, věřím, že si to sedne a tvář najdem brzo i herně. Každopádně to pravý křídlo je nutnost, rychlonutnost!

daje
:daje: :daje: :daje:

citam uz niekolky krat, ze Defrel hra mimo pozicie, ale na hrote si ho teda velmi predstavit neviem...
a podla mna je Atalanta silne muzstvo, dnes si minimalne bod zasluzili a podla mna vezmu body aspon jednemu z timov, ktore budu hrat o top 4.

Agostino napsal:
citam uz niekolky krat, ze Defrel hra mimo pozicie, ale na hrote si ho teda velmi predstavit neviem...
a podla mna je Atalanta silne muzstvo, dnes si minimalne bod zasluzili a podla mna vezmu body aspon jednemu z timov, ktore budu hrat o top 4.

Veď tam hral posledné 2 roky v Sassuole vkuse, nemusí mať každý hrotový útočník meter 90

Agostino napsal:

Nechápu jejich střídání Petagny

vyhra na uvod,sen je skutocnostou :smoke: v Bergame sme hrali zle pod špalkom aj pod EDF,rozdiel je ,ze pod špalkom sme tam prehrali,Atalanta hra skvely futbal a pri centroch Papu Gomeza som sa isiel posrat,strasne dobry hracik...v utoku sme prakticky nic nepredviedli,ale Kolarov ukazal ,ze je to stary skuseny lisiak a hned na uvod si ma ziskal,urcite najvacsia posila leta.
hraci:
Alisoon: skvely vykon,nerobil ziadne blbosti a presne rozohraval,navyse posobi v brane s kludom,mam z neho skvely pocit.
-utok:nic neukazali,dzeko tam aspon napadal a bojoval,minulu sezonu by som si to asi nevsimol,perroti neviditelny a Defrel ma vobec nepresvedcil
-zaloha:de rossi bol viac v obrane a vypomahal,Kevina totalne odrezany a Radja tam dobre sprinty ale nemal komu nahrat...Salah bude moc chybat.
-obrana:Kolarov skvely,stoperi vyborne ,jesus ma velmi prekvapil a Bruno Peres tiez,mal to o to tazsie,ze takmer vsetky utoky isli cez jeho stranu...uprimne sa mi ani nesnivalo ,ze udrzime ciste konto,na konci sme mali velke stastie,pod Garciom by sme dostali gol 95 minute...
3 bodiky na uvod su vzdy velmi dobre a zvlast v Bergame ,Eusebio moze byt aspon v klude na tyzden v dusnom rimskom prostredi,ale hrat takto furt nemozeme a ani nemozme ! ...Francesca na tribune to asi moc nebavilo,zvlastny pocit ho tam vidiet :( ...DAJE ROMA DAJE !!! :danko:

Potrebujeme nekoho, jako byl Salah, tj. kdo by to tam rozlital a vytvarel tak prostor a sance pro Dzeka. Bylo by super, kdyby nam Juventus pustil Cuadrada.

Snad ma B.Peres to stehno jen natazeny, jinak jsme v riti i pres to, jak to tady mnozi hejti a prodavaj po vzoru "musime prodat B.Perese a nasledne koupit nekoho, jako B.Peres v Turine."

Meli jsme stesti a je to dobre, jinak by to s nami slo s kopce uz od samyho zacatku a zname tu rimskou mentalitu. Kdyz v prdeli, tak poradne.

Ty vole
Oni nám mohli v klidu naložit
Prohráli sme snad devadesát procent soubojů
Na jednom křídle byl u lajny utopenej Diego, na druhym klasická devítka Defrel
Diego mě hrozně vadil, ani nevim proč. IMHO když bude Faraon zdravej, tak bude hrát on
BP je časovaná bomba a co je horší, že jesli se zranil, tak nám bude chybět
Manolas z pěti příher dá čtyři soupeři
díru mezi obranou a útokem, kterou pod Špalkem vyplňoval Radja, se dneska snažil vyplňovat Džeko....kterej pak samozřejmě chyběl tam, kde měl bejt

máme nekompletní tým, odešli dost klíčový hráči, na kterejch ta hra stála a který nebyli doteď nahrazeni (bravo Monchi), tým není ani dostatečně připravenej na ten způsob hry, kterej chcem hrát, ani k tomu není uzpůsobenej, bylo to vidět už v přípravě a nabízí se otázka, proč s tim DiFra nic nedělá

ufff, abych nebyl úplně kritickej a nepropadnul zde vládnoucímu pesimismu, tři body z Bergama sem nečekal, Becker zodpovědnej výkon, Kolarov posila jak kráva, JJ výbornej zápas a ještě neskončil přestupák, takže....

:daje: :daje: :daje:

HugoBoss27 napsal:
Pozitivum
-jednoznacne golman
-nakup Kolarova
-Stephan na place
-JJ a jeho snažení
Mínusy
-Kostas
1 polcas hral zle ale 2 polcas to bol stary dobry Manolas s Karsdorpom moze vytvorit zaujimavu dvojicku

Je to offtopic ale hraje vůbec ještě Lamela? To je totiž hráč, kterýho my potřebujeme :))

Hoši nechte toho pesimismu, herně sice na hovno, ale tři body doma!!

Romulus napsal:
HugoBoss27 napsal:
Pozitivum
-jednoznacne golman
-nakup Kolarova
-Stephan na place
-JJ a jeho snažení
Mínusy
-Kostas
1 polcas hral zle ale 2 polcas to bol stary dobry Manolas s Karsdorpom moze vytvorit zaujimavu dvojicku

Mě Manolas přijde že se soustredi na letici balon,akci nějak ukončí a zase myslí na €£$(je to řek)...asi jsem nějak proti němu no(já měl radši Rudigera )
Karsdorp?Obrovská neznámá ...doufám,že pravého beka zastane ať Alessandro může víc dopředu

PsYchr napsal:
máme nekompletní tým, odešli dost klíčový hráči, na kterejch ta hra stála a který nebyli doteď nahrazeni (bravo Monchi)

přesněji řečeno jeden, totiž Salah (Rüdigera mám sice raději než Manolase a doteď bych byl raději, kdyby odchod proběhl naopak, nicméně pod Spallettim hrál stopera jen v 3-obráncovém systému, jinak hrál buď mimo pozici na beku, nebo seděl a Paredes byl čistej náhradník)

to ale nic nemění na tom, že Defrel na tom RW je chyba, jak už jsem napsal, náhrada už tu měla být

Koukal jsem chvíli na Inter...super fotbal...jak my minulej rok v hodně zápasech...
Za AC skvěle jejich mladej Cutrone, co střílel už v přípravě. AC taky suše 2:0 zatím...

To jen k týmům, co stály minulej rok za hovno.

K nám...tři body jsou tak nějak uhaluzený, ale jsou tam, tohle je potřeba. Jednoznačně je potřeba pravý křídlo.

Super! Veril som v tri body. Je zaciatok sezony, neskor si na to nikto nespomenie. Body sa rataju, dolezite nabrat sebavedomie a ujasnit si, co hrame.
Dalsi zapas hadam uvidim.