1.kolo Atalanta-ROMA

Abaddon napsal:
Je to na sportu 1, kdo ho teda má. Podle mě to je takový zvláštně neurovnaný. Defrel na mě nepůsobí na tý lajně moc dobře. Kdo se mi od nás líbí je pracovitej Džeko. Kdo se mi líbí ze všech nejvíc je Goméz - co ten frajer stojí? Nechápu, že ho nikdo nechce koupit.

IMHO moc ne, loni mel prulomovou sezonu, ale je mu uz 30 nebo kolik. Urcite by se hodil.

Manolas 3 špatné rozehravky z pozice posledního. Ten kluk je nasranej že je pořád u nás? Trnu když je u balónu. Nicméně souhlas s kolarovem líbí se mi taky.

Takových špatných rozehrávek, to nedám ani já v proevu. Hlavně Manolas snad ještě nerozehrál dobře. Defrel mi přijde zmatený a připosraný, nepřešel ještě přes nikoho. Žésus to snad bez faulu ani neumí. V livce Petagna nebo Gomez.

Jako Defrel mě sere taky...nemám ho nasledovanýho, ale podle všeho hraje mimo svůj post, tak se to dá pochopit.

Vôbec neviem, čo hráme s loptou na nohe a akoby sme chceli v tomto systéme na krídle dokázať využiť Defrela, ale nie je mi vôbec hlavne jasné, čo ako hráme bez lopty, to mi panečku už rozum nebere vôbec. Džeko na útočnej polke a za ním 20 metrova priepasť a všetci sa pozerajú na rozohrávku. Čo je "samozrejme" s hráčmi ako Radja a Kevin ohromne múdre, ty vole. Jediné situácie, kedy získame loptu sú vďaka Jesusovi, ktorý tam sústavne masíruje Petagnu.

Manolas zabudol nahrávať, alebo hráme proste jebnutý systém?

Za futbalových sa z našej strany dajú považovať bekovia (Kola mazák), Alisson, ktorý dal najviac presných dlhých prihrávok a Perotti, ktorý si nemá s kým dať loptu.

Fascinuje ma, ako dokázal Di Francesco eliminovať všetky Radjove prednosti.

Hráme na krídla, aj keď žiadne nemáme.

Defrel hrá niečo, načo vôbec nemá predpoklady a tak vyzerá, ako najväčšie drevo.

Kostu to moc neba.

Súper našťastie tiež hrozný.

A Franče v obleku na tribúne...

ja som si velmi prial vidiet, ze aj ked sme po lete slabsi, tak tam bude aspon bojovnost, srdce a sudrznost.
za mna teda s prvym polcasom velka spokojnost.
Atalanta je najma doma velmi silne muzstvo, hraju super futbal a AKYKOLVEK bod u nich by bol dobry, takze by som si do druheho polcasu hlavne prial, aby sme sa nerozsypali ani po pripadnom inkasovanom gole.

Kolarov bude aj pre satnu obrovskou posilou, takyto gol neda pri debute hocikto, je to vyzrety, mentalne silny futbalista, skvely kauf hlavne v kontexte sucasnej situacie na krajoch obrany.
paci sa mi spolupraca Kolarov, Perotti, Dzeko, Nainggolan.

Salah bude velmi chybat.
Peres je slabinou za 17 mega.

DAJE!

No zatím hrozný fotbal ale vedem :) to je fajn ale fotbal který tě prostě nebaví!!! Vědělo se že nás tam čeká těžký zápas takže zatím výsledek beru no uvidíme co bude v druhé půlce :Ok: :sala:

Souhlas s tím,že Radja by mel mit prostor na tu svoji volnost co předtím pod Dzekem...Peres chudák bude zase hrat všechno ...Manola to nebavi už od roku 16...Defrel byl koupen na střídání Dzeka,jenze lepí díru napravo za toho koho nemame

csiky napsal:
nikdy som neveril ze to poviem ale dnes je najlepsi Juan Jesus :DDDD

Chtěl jsem napsat něco v podobným smyslu...je to poprvý, co ho chválím. :)

Ty vole, co ten Radja? :( Hraje něco, na co nemá. Špatnej pohyb, možná špatná volba pozice trenéra, jak už tu někdo psal.

Strašně si koleduje. Zdá se to jenom mě, nebo hrajeme pozičně úplně špatně?! Zatímco Atlanta je všude, tak my jsme vždy daleko od balónu a hráče. A když náhodou jdeme do útoku, tak je tam strašná díra mezi zálohou a edinem ...

Abaddon napsal:
Tak se nám zranil jedinej pravej bek pro tuhle chvíli...

Já to rikal....chudák odehraje všechno !aby jsme neutavili i Kolarova
Btw...každý z nás se tu třepe na Florka v laufu

Zapas jsem nevidel, hodnotit nebudu. ale tri body a cisty konto jsem v Bergamu fakt necekal. Nutne ale potrebujem stopera k Manolasovi a krajniho utocnika.