1.kolo Atalanta-ROMA

HugoBoss27 napsal:
Výkop 18hod
(Sport1)

Nejspíše rozestavení 4 3 3...bohužel

jestli bohužel nebo bohudík se teprve ukáže!

ROMA (4-3-3): 1 Alisson; 25 Bruno Peres, 44 Manolas, 5 Juan Jesus, 11 Kolarov; 6 Strootman, 16 De Rossi, 4 Nainggolan; 8 Perotti, 9 Dzeko, 23 Defrel.
A disp.: 28 Skorupski, 18 Lobont, 15 Moreno, 20 Fazio, 22 Nura, 7 Lorenzo Pellegrini, 21 Gonalons, 30 Gerson, 32 Tumminello, 92 El Shaarawy, 17 Ünder.
All.: Di Francesco

BALLOTTAGGI: Juan Jesus-Moreno, Defrel-El Shaarawy
IN DUBBIO: –
INDISPONIBILI: 24 Florenzi (rottura legamento crociato ginocchio sinistro), 33 Emerson (rottura legamento crociato ginocchio sinistro), 3 Luca Pellegrini (rottura legamento crociato ginocchio sinistro), 26 Karsdorp (intervento pulizia menisco)

dajeee!!!
:daje: :daje: :daje:

aktualny kurz ze nevyhrame je 1.6, kurz ze vyhrame 2.5
tusim sme tam minulu sezonu prehrali aj pod Spallettim, naviac sa na nas uz urcite velmi tesi Papu Gomez, ktory si nas vie vychutnat.
chybaju nam styria krajny beci, takze to budu musiet tahat Peres s Kolarovom, aj keby hrali uplnu tuzku.
specialne na Peresa sa vobec netesim.
davno som nebol pred zaciatkom sezony takto skepticky.

prajem si, aby bol Di Francesco trenerom roka, ak by to slo, tak svetovym, ale potesil by aj taliansky... :mrgreen:

FORZA LA MAGICA!!!

Ve snu jsem viděl titulek "Většina favoritů nezaváhala, AS Řím na úvod sezóny selhal".

Poďme na to. Neuvidím, ale dúfam že to zvládneme. Atalanta prišla rovnako ako my, o veľa hráčov.

Daje!

je to tu ,nova sezona a NOVY RIM...prva sezona ,bez tottiho,strasne bude chybat :cry: :cry: :cry: ...cez leto odislo vela hracov a vela novych prislo,plus novy trener ,zrejme to bude chciet cas ale budeme verit ...my sme RIM a ideme si kurva pre titul !!! VSETCI RIMANIA SME SPOLU,podme nato chlapci !!!!!!!!!MY SME ROMAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!! :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :danko: :danko: :danko: :roma: :roma: :roma: :danko: :danko: :danko: :roma: :roma: :roma: :daje: :daje: :daje: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: AS :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Dneska to bude hodne hodne tezky. S Atalantou neumime, ale verim!

Zaklad bude pevna defenziva.

Daje!!!

Je to na sportu 1, kdo ho teda má. Podle mě to je takový zvláštně neurovnaný. Defrel na mě nepůsobí na tý lajně moc dobře. Kdo se mi od nás líbí je pracovitej Džeko. Kdo se mi líbí ze všech nejvíc je Goméz - co ten frajer stojí? Nechápu, že ho nikdo nechce koupit.

:lol: Vítejte na druhé straně. Tohle se většinou stávalo mám, když jsme hráli slušně a útočili, tak nám dali takový gól :DD

masterhunter napsal:
:lol: Vítejte na druhé straně. Tohle se většinou stávalo mám, když jsme hráli slušně a útočili, tak nám dali takový gól :DD

ALe gól luxus, prostě tohle se stává, když u toho hráč použije hlavu. :) Jinak fakt hrajem hovno.

Kolarov to zahral dobre a jen dokazuje, ze je to asi nase nejvetsi letni posila.

Jinak je to nekoukatelny.