1/32 finále 2.kolo Gent - ROMA

Po tom minulym utkani jsem mel vitr, docela dost jsme chybovali. Ale pokud ukazem to co proti Lecce, pak to dame.

Daje!!!

Pau Lopez; Spinazzola, Mancini, Smalling, Kolarov; Cristante, Veretout; Perez, Mkhitaryan, Kluivert; Dzeko

Musím říct, že se těším. Věřím, že navážem na Lecce. Těším se na Mikyho na AM, ale není za něj backup. Pellegrini bude chybět jak dlouho?

daje

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Musím říct, že se těším. Věřím, že navážem na Lecce. Těším se na Mikyho na AM, ale není za něj backup. Pellegrini bude chybět jak dlouho?

daje

Nějak kolem 3 týdnů?

To budou nervy bo nas projev je tristní 🙄 hlavně někteří jedinci jsou úplně marní!!! chválím Dzeka útočník a má více obraných zákroku než naše celá defenzivní záloha snaží se pomoct týmu bohužel chybí vepředu jenže takový cristante vůbec nestíhá to samé Mancini kupí hodně chyb :nenene: musíme to nějak dát :pray: gól pěkný rychlá akce aspoň nějaká jinak je to spíš boj a když nás chce napadají tak nevíme co dělat.Dejme ještě jeden a je po nich

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
HugoBoss27 napsal:
Mancini zatím hrozně

Je to tak. Je obludný, v poslední době obecně, bohužel. Chce se říct, Fazio na plac. Ten je sice nechutně pomalý, ale pozičně většinou výborný.

Naprosto souhlasim. Tady by ty zkusenosti asi prisly vhod. Prijde mi skoda, ze takovej Cetin je uplne odepsanej. Mancini fakt obludarium. Naprosto mimo pozicne, lehce odstavitelnej od balonu, hromotluk.

Jeste mi vadi Cristante a taky Spinazzola. Furt to vracime stoperum a brankarovi. A pak cekame, nez tam Dzeko pomaloucku dokluse do vapna.

HugoBoss27 napsal:
Lopez nohama moc klidu nedává

Ja ho snad jeste nevidel roehrat z ruky. Dneska si furt koledujou.

Ünder a Villar na plac, Perez s Cristantem dolu.