1/32 finále - 1.kolo ROMA - Gent

Los nám šel naproti, tak uvidíme, jak moc to dokážeme zkonit s touhle formou

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

No, uhrajeme remízu a budem se v Belgii třást o postup. A pak si budem pouštět ty highlighty z roku 2009, kdy jsme vyhráli 10:2.

Já ti nevím, jsme jak ochotnici

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Jsme, ale do Vánoc to vypadalo úplně jinak. Plus ještě s těma mrdkama fašistickýma, který jsme ale navzdory skvělýmu výkonu nešmikli a od té doby to šlo do hoven.

Reteeeeeeee

Stream:

https://live.soccerstreams.net/event/roma-gent-live-stream/184556

http://60fps.live/roma-vs-gent/?utm_source=footybite

EDIT: Zase a znova děláme chyby v obraně, nevynucený chyby v rozehrávce. Odevzdáváme míče, jako by se ty hráči vůbec nesoustředili.

Tak co na to ogari říkáte?dej bůh ať neudělají nějakou chybu bo si těžce koledujeme a to vidím od 24 minuty.Dal to nechci komentovat jsou psychicky úplně v hajzlu miliarda nahrávek dozadu, útočná fáze žádná :cry:

Jojo, bojácný, no, ustrašený. Cristante na balonu ještě OK, ale on se nepohne, dozadu je všude pozdě. Chce to pohlídat, ideálně přidat a nabrat sebevědomí. Carles Perez vypadá výborně.

A s koncem zápasu to můžu jen zopakovat.
Pellegrini, Perotti, Cristante, Kolarov úplně mimo hru.
Mkhitaryan musí hrát základ.

daje

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Sushi napsal:
s ohledem k našem stavu je to asi zlatej výsledek, co?

Výsledek jo, ale dívat se na to nedá.

Přesně tak. Měli by divákům platit.

Mě se Pellegrini líbí v bojovnosti, furt napadá, často jako jedinej. Ale fotbalově to není on.

Dobrej Pérez a Smalling, líbil se mi docela i Džeko s Veretoutem. Jinak je to herně v háji, žádný sebevědomí, pořád debilní nahrávky dozadu, děláme nevynucený chyby, špatně a laxně nahráváme. Ten tým mi připadá herně a psychicky mrtvej.

Ale aspoň se vyhrálo. Uvidíme, co v odvetě. Klidně nám dneska mohli dvě branky dát.

Výhra a Pérez jediné pozitivům dneska :Ok: Kdo to sledoval musí dát za pravdu že Řím je teď úplně v háji tak slaba hra tu nebyla roky a to jsme zažili různé trenéry a hráče!!!! Soupeř na nás připraven, my se plouzime po hřišti téměř bez pohybu když už jdeme za půlku tak se raději otočíme a vracíme to zpět nejlépe na Lopeze !!!teď měl tak 5x více balón než Pellegrini což vypovídá jak hrajeme.Je tam teď hodně věcí co se musí zlepšit nechci ať Fonseca odejde ale musí donutit hráče běhat a chtít hrát(hráči si strašně nevěří :aaaa: v obraně to bylo dneska zas na infarkt)vždyť dneska to byl jediný Pérez co měl snahu něco dělat jít 1na1 a podobně.nevim jaké máte názory na hru, ale je mi smutno jak se dokáže během pár týdnů vše změnit

HugoBoss27 napsal:
Usínal jsem ...my se bojíme už teď Lecce

Fans už píšou zlatý DiFra :D

tys usínal, já uspával...dítě :lol: a zdá se mi, že větší zábavu jsem měl já

možná jsem mu měl pustit fotbal