1/16 finale, Sevilla - Roma

Dnes, 6.8.2022, 18:55, stadion, ktoreho nazov nedokazem napisat, nie to este vyslovit, Duisburg, Skopčákland

ČT Sport

Velmi chcem dat dolu tu svinu Mončiho.

Bez Veretouta se Smallingem to bude pekelně těžký, Sevilla je fakt sehraná a má vlastní tvář. My se k tý naší dostáváme až po změně rozestavení.

Tohle je klíčová bitva sezony, musíme do toho dát všechno. Jsem zvědavej, jak si povede ta stoperská trojka proti hráčům jako Torres, Munir nebo Ocampos. Jak vidíte sestavu?

Za mě asi López - Mancini, Ibaněz, Kolarov - Peres, Diawara, Villar, Spinazzola - Zaniolo, Mchitarjan - Džeko

Těším se :sala: Náhodou neví někdo jestli jde nějak udělat že by mi šla ČT v Chorvatsku??? Nějak to nejde :? Slováci mi včera šli když tak tady to v nějaké hospodě určitě půjde :mrgreen: výhra 2:1

Oficialni:

Siviglia (4-3-3): Bounou; Jesus Navas, Koundé, Diego Carlos, Reguilon; Banega, Fernando, Jordan; Suso, En-Nesyri, Ocampos

Roma (3-4-2-1) - Lopez; Mancini, Ibanez, Kolarov; Bruno Peres, Cristante, Diawara, Spinazzola; Zaniolo, Mkhitaryan; Dzeko

Dobre ze nechyta Vaclik a nehraje De Jong. En Nesyry je ale mnohe pohyblivejsi, Kolarov s Mancinim to budou mit tezky...

Daje!

No melou nas hezky.

Lopez neskutecny :nenene: :nenene: :zed:

A Perese uz fakt nechci v tomhle dresu videt.

Jednoznačný zápas bohužel nemáme na ně !!!nervy mám uznám že je soupeř lepší ale co si hráči dokazují pořád machát rukama a diskutovat ze sudím!!!Je to prostě rozdíl třídy a kluci musí pochopit že když budou na hřišti chodit tak uhraji hovno snad z novým majitelem přijde příští rok kvalita a někam se posuneme je třeba po poločase říct že Sevilla je fotbalově jinde 😉 Kéž by jsme to nějak zdramatizovali ale bez střely na bránu to půjde těžko

Asi nema cenu psat, proc je Sevilla lepsi. Ale celkove ten nas vykon stoji za houby. Jako kdyby se vsichni videli uz pod novym vedenim v novy sezone. Objektive je Sevilla daleko pred nama. Doufam, ze hrace jako Peres, Mancini, Lopez, Spinazzola a Cristante uz u nas neuvidim. Zadna pridana hodnota, nic navic, hloupy chyby, iritujou me...

já to teď vidim tak jako zkresleně celý, ale podle mě taková bohemka by s náma kříž uhrála dneska

Upřímně tady jsme neměli na víc ikdyz každý z nás chtěl aspoň vyrovnaný souboj realita byla někde jinde,🧐🙄co řekne trenér na tu bídu jsem hodně zvědav

pozeral som prvy krat v krcme-presvedcil som krcmarku nech necha zapnute ct a neskutocne ale ze fakt som sa hanbil uz po 1 polcase-ziacke a lacne chyby ako v 5 lige ,2 polcas uz znacne opity a jednym ockom som sa hanbil este viac....nemammm slovv..mi hrame najvavsi zapas roka a oni to totalne odchodia?podcenia?vyjebu sa nato????som absolutne sklamany a sokovany...ved mi sme hrali ako keby je trening,absosutne som za vas hanbil,totalne odovzdany a bez chuti a KURVAAAAA precooooooooooooo??..motivavia mala byv uz len ze vitaz ide do LM ,,my nedameee skurvenyyy gol???????neskutocnaaa hanbaa posrali sme posraliiiiiiii !!!!kolky krat uz v europskych poharoch???kolky kratttt ze uz tooo neratamm.....tentooo timmm s chutouuuu a motivaciouu by dneess vyhralll ale AS HOVNO-MA sa znovaaa posralaaa.klub odsudenyy na neuspechhh....sme totalnyyy priemernyy europsky tiim nic viacc..

budem za zleho to viem,,alee tie hovna spanielkska z hostovania z tralalalalala ligy nemaju co robit v rimeee..toto neni automat..ze bud sa chytis alebo nieeee.my potrebujeme hotovych hracov ale zial sme posraty a posrali sme aj dnes...Rim je v europe odsudeny na neuspech na sto rokov...sme banda lenivych kokodov ,neskutocne ako sme sa posrali zo sevillyyy.to sme az take hownaa co si fakt na nikoho neverime???som strasne sklamy..prehrattt sa da aj zo cnou ,ale nie s vykonom olaaallaaa zajtraaa mam rezervovanu dovolenku....sme obycajny podprieerny tim nic viac

Už i Luďa Zelenka říkal ,že máme při rohu signál na první tyč(hráč)...se Smallem by ten gól byl jen jeden v první půli ...a bylo by o co bojovat ... Jenže bez pohybu se nehrajou ani šachy

Ukázalo se, že bez Smallinga a Veretouta byla Sevilla zcela nad naše možnosti. Chyběl střed zálohy. Cristante je bídný, obrana bez Smallinga nejistá. Musí se vykoupit. Musí.