1/16 finále ROMA - Feyenoord - prvý zápas

scr

Příspěvků
1,769
Hodne spatnej zapas...v prvni puli cekani na brejky..dobry tak trener rek, hraci to hrali..povedlo se dat gola..obrana fungovala, ale koukatelnej fotbal to nebyl...Gervino i kdyz dal gola...tak je to drevo ala baros..v rychlosti umi udelat kliku a na miste nedokaze zpracovat balon natoz klicku :( Kazdej druhej balon mu utece. Kazdopadne to meli v prvni puli rozseknout a bylo by...Feynord by sel do prdele a pak to jen uhlidat...Verde supr vykon..ale ke konci pule uz sel do prdele. Druha pule tragedie...to nebyl fotbal hodnej momentalne druhyho nejlepsiho tymu SerieA...to bylo na pobliti...spousta nepresnosti v nahravce..jen samy nakopavani a kdyz uz rychla nahravka do predu..tak zasekavacka a zas nahravka na pulku...hnus nekoukatelnej. Gol z offsidu tu marnost jen podporil a rozhodci proste nemaj radi AS. Po vystridani Tottiho a Daniho...to slo trosku nahoru...ale nepromenit dve 1000 procentni sance...at do do pici co vic chtej. A koukat znova na nejakej prenos na Nova Sport...ne diky...ten komentator mlel takovy sracky ze me z toho jeste ted cinka v usich
 
Příspěvků
9,059
"Opravdu neuveřitelné zmrtvychvstání" .... samozrejme leda hovno, a komentátori zas hrozne kecaju ..... hráči Feyonoordu si samozrejme museli všetci hodiť mince do Trevi fontani, ale nie come augurio per ritornare a Roma, ale per la partita ... Pekne po príchode do Amsterdamu sa pomodliť, že za výkon, aký nepodá ani Dubnica nad Váhom vezú z Ríma plichtu a samozrejme sa poĎakovať tým blbcom z AS, že z vyhraného zápasu, ktorý mal byť rozhodnutý po 25 minutách vpodstate spravili víťazstvo. V druhom polčase sme nehrali nič, Verde absolútne odišiel De Rossiho som si prvý krát v zápase všimol až keď striedal, Radja hral o 2 až 3 triedy horšie ako zvyčajne .... Pjanič .... ja som ho chcel po prvom polčase pochváliť, ale čo zas robil druhý polčas a najmä v posledných minutách je škandalózne a normálne by mal možno dobrovoľne opustiť Rím a vybaviť si prestup, najlepšie aspoň za 35 mega a odplávať trebars aj loďou, prípadne skúsiť rogalo. Gol bol z offsidu, ale to je prd platné, sudí bol celý čas mimo, pred odvetou som ale pokojný, porážame sa sami a ked sa dokážme cez toto preniešť, tak postúpime, ak nie, tak tam nemáme čo robiť, lebo ľahšieho súpera ako tých tulipánov len tak nedostaneme ....
Po polčase:
Ja to nechcem zakríknuť, ale Feynoord by v Serii A vypadol, to je jednoznačne najgrcnejší futbal (ak si odmyslím tie naše šupa výkony), aký som minimálne túto sezonu videl .... my ok, Verde parádička, dobrý Toro ....

ANO TIBORE, PARADICKA TIBORE, JA KOKOT SPROSTY
 
Příspěvků
43
Mně nepřišlo, že by se střídáním Tottiho a DDR něco vyřešilo. Třeba Keita tomu, podle mně, dnes nepřinesl nic. Hodně špatní byli Nainngolan a Pjanič. Hlavně teda Pjanič, kterej loni dělal rozdílovýho hráče, kterej dokázal neuvěřitelný přihrávky dopředu..letos hraje všechno dozadu nebo do stran - ten je tam totálně zbytečnej.
 
Příspěvků
9,059
Lukasz nemôže byť jednotka Ríma ani na Fife, ježišikriste
Toro výborný prvý polčas, v druhom ho nebolo vidno, ale odmakal to
Manolasove posledné 2 zápasy sú jeho najslabšie v rímskom drese
Mapou až na 1 situáciu a to jak tam zbrúsil toho Kazima dobrý
Holebas sa tam furt jebal pri lajne s autami
De Rossi - ako fajn, vykrýval tam priestory z druhej vlny a tak, ale mal vôbec loptu, spravil dačo?
Radja hral jak Matteo Brighi
Pjanič 1.polčas slušne, druhý jak KOKOT
Gervinho bol úplne na hovno, pokiaľ ho netrafila lopta tak nespravil nič, je bez energia a ani behať sa mu už nechce
Ked odišiel Totti, nevdeli sme sa dostať dopredu
Verde výborný prvý polčas, v druhom sa hral na schovávačku

Doumbia ukázal že je silný, jeden kokotsky tulipan mu tam vzal gol, ALE

Vzdy musí byť na place bud Totti alebo Ljajič, ale nemôžu byť spolu .... jak šiel dole Totti, mal tam dať Ljaja s Doumbiom, Florenzi tam bol na nič, nepochopil som na čo tam šiel ....
 

scr

Příspěvků
1,769
Vampa napsal:
Mně nepřišlo, že by se střídáním Tottiho a DDR něco vyřešilo. Třeba Keita tomu, podle mně, dnes nepřinesl nic. Hodně špatní byli Nainngolan a Pjanič. Hlavně teda Pjanič, kterej loni dělal rozdílovýho hráče, kterej dokázal neuvěřitelný přihrávky dopředu..letos hraje všechno dozadu nebo do stran - ten je tam totálně zbytečnej.


DDR neviditelnej celej zapas..po vystridani se aspon hra trosku presunula na puli Feynoordu ...
 
Příspěvků
2,326
Me se chtelo brecet co jsme zas hrali v 2 puli mam 30 let ale myslim ze za chvilu to nedam :zed: sledovat antifotbal bez chuti a bojovnosti :( porad je to dokola nahravky dozadu atd Kurrrrrrrvvvvaaaaaaaa at uz neco zmeni v rozestaveni !!!!!!!!
 
Příspěvků
24,007
To zas byoo show.
Hrajeme jako namachrovany primadony. A jsme dreva.
Ani se tomu nedivim.
Pan sPIcicka do liverpoolu ze ptej 37 mega liber? Dal byh tu samou sumu jim, aby si ho vzali. ZBtyecna existence.
 
Příspěvků
5,142
Chalani, ja som to nevidel od 25. minuty, ale zaujima ma Totti, co jeho vykon? Tych 25 sa mi zdalo ze maka a bol v pohode, co dalej?

KAzdopadne po tom, co so mvidel 1:0 je tento vysledok obrovske sklamanie, dalsie
 
Příspěvků
24,007
jediný kloudný finálky šly od něj + áčko torosidose

z hlavy pamatuju 3 pasy na gervy z nichž mohlo něco být, jednou to gerv zajebal, jednou ho sundali

byl z těch méně špatnejch, ale fyzicky je na tom špatně, normálka když kolem něj tým nefunguje

smutná situace, je mi ho líto, jako nás
 
Příspěvků
754
- gervi da v prvom polcase z troch tutoviek jednu
- prichadza klasicke uspokojenie
- v druhom polcase ostavame v satni
- dostavame gol z ofsajdu
- nasledne nevymyslime nic, hoci cas je
- ak nadavam na nejakeho hraca, tak sa v dalsom zapase zvycajne prebudi, takze: MIRALEM, SI KOKOT !


prebudme sa uz z tohto zimneho spanku, prosiiiiiim :pray: :pray: :pray:
 
Příspěvků
9,059
Ja začínam mať zlý pocit, či z tejto situácie sa dokážeme v tejto sezóne dostať, tá kríza trvá dlho, priveľmi dlho. Aj keď sa minulé sezony nedarilo, vždy prišli nejaké záblesky, teraz nič.

Celá minuloročná záloha DDR-Stroot-Mir je proste vpiči. Kto si drží akú takú výkonnosť je 100 ročný Keita a Radja, ktorý je preťažený. Tak som rozmýšľal, čo a ako, a možno by som za tú zmenu systému na 4-2-3-1 bol, ale s FLORENZIM NA PODHROTE!!!
 
Příspěvků
5,142
Sushi napsal:
jediný kloudný finálky šly od něj + áčko torosidose

z hlavy pamatuju 3 pasy na gervy z nichž mohlo něco být, jednou to gerv zajebal, jednou ho sundali

byl z těch méně špatnejch, ale fyzicky je na tom špatně, normálka když kolem něj tým nefunguje

smutná situace, je mi ho líto, jako nás

:Ok: :Ok:

Carlo napsal:
4 3 3 s FLORENZIM NA PODHROTE!!!

To ako tak chceš hrať?
 
Příspěvků
9,059
Carlo napsal:
4 3 3 s FLORENZIM NA PODHROTE!!!

To ako tak chceš hrať?[/quote]

Normálne, to čo hral voľakedy Perrotta

EDIT: Doumbia včera ukázal, že je silný jak prasa, henten mu odkopol gol, ale ukázal že vie a chce makať, dobre si vie hladať priestory medzi obranou a tu by mu mohol pomôcť Florenzi, aby mu to rozrážal a bol taká jeho pravá ruka ( ako bol Perrotta Tottiho)
 
Příspěvků
5,934
Mne pripadá, že celý tím je utavený fyzicky. Pohybovo bol včera dobre akurát Toro, ktorý toho moc nenahral. Striedania som nepochopil. Doumbia za Frančeho okej, ale na ktorú onú tam išiel Florenzi?

No... Krásička. Furt to isté. Ani to už nebudem znovu písať.
 
Příspěvků
187
tak sa sam seba v duchu pytam: Kde je ten Pjanic zo zapasu s Inetrom?....a neviem si odpovedat :D
 
Příspěvků
2,642
Achjooo...dlouho jsem si takhle nezanadával. Pjanič je zoufalej, jestli je lepší než Ucan, který doteď nedostal šanci tak potěš koště.
Rudi si za to všechno ale taky může sám...nedal šanci v záloze nikomu jinýmu, než těm čtyřem a ty jsou utavený. Ke všemu absolvovali MS v létě, takže se dalo počítat s tím že takhle dopadnou. Teď se tam Ruda bojí kohokoliv poslat, tak to samozřejmě nechá beze změny, protože ty mladý nemá odzkoušený...Jinak říkám to po několikátý, ale FLORENZI je všude jinde, než na beku zbytečnej jako makový lízátko. K tomu si připočti Pjaniče s Gervem a hrajeme v osmi *omg*
Doumbia měl včera smůlu, ale bude dobrej. Dostane se do šance a nestojí tam a nemáchá rukama jako Eminem, bude fajn :Ok: Věřím mu!!

Nebudu psát, že se z toho musíme oklepat protože tohle je solidní deka, který trvá nepěkně dlouhou dobu. Rudi musí mít koule a udělat radikální řez a přestat stavět svoje koně. Nebo změnit rozestavení, který
ale nemá odzkoušený...
 
Příspěvků
757
ako by Laco Borbely povedal: je to v podani Rima jednoducho marazmus.

pre mna je najvacsie sklamanie tejto dlhodobej krizy Garcia.
minulu sezonu bol fantasticky, komunikoval s hracmi, mediami i fanusikmi takym sposobom, ze som postupne ziskaval pocit, ze by mohol svojim charakterom zvladat specificke rimske prostredie a nedostat sa do situacie, v ktorej momentalne sme.

takto to dospieva k tomu, ze je to len dalsi trener, pocas ktoreho posobenia zazil Rim v kratkom slede magicke i hrozostrasne okamihy.

ak by sme sa aj nejako chytili a zacali opat vyhravat, tak nevidim dovod, preco by sa v buducnosti po nejakom horsom vysledku nemala postupne opat dostat sebadovera hracov na bod mrazu. a opat raz nebude nikto vediet, co sa vlastne stalo.

De Rossi je v tomto pre mna symbolom. Za repre odohral 100 zapasov vykonmi neporovnatelne stabilnejsie, ako tych okolo 350 zapasov v drese AS.

Garcia ma pekne nakrocene, aby sa tiez stal takym symbolom rimskej nevyrovnanosti. vcera som mal v druhom polcase pri Skorupskeho zakroku pocit, ze sledujem Zemanov Rim proti Cagliari a v brane mame Goicoecheu...
 
Top