1/16 finále ROMA - Feyenoord - prvý zápas

zatiaľ dobré, musím pochváliť Torosidisa, takto už dávno nezahral a Gerviho, chýbal útoku veľmi, samozrejme Radja bojuje stále :Ok: pome tie k.rvy vomrdat, ešte aspoň 2 góly FORZA ROMA :sala:

hrajem solidně
vyhovuje nám, že proti nám není osmi lidí ve vápně v rozestavení 5-3-1-1
Verde podle mě fajnovej
Luki by měl tu obranu trochu srovnat, je to takový laxní
1:0 fajn, ale Gervinho tam byl na čistej hattrick

:roma:

Ja to nechcem zakríknuť, ale Feynoord by v Serii A vypadol, to je jednoznačne najgrcnejší futbal (ak si odmyslím tie naše šupa výkony), aký som minimálne túto sezonu videl .... my ok, Verde parádička, dobrý Toro ....

V první řadě Torosidis + Verde :oops:

Vasyl posadí Brazilčana na prdel. Verde, pokud se nepletu, byl ve všech zápasech co nastoupil v TOP 3 hráčů zápasu podle hlasování fanoušků na stránkách. Za mě jasnej základ. Dobrá náhrada za Iturba :)
ze stoperské dvojice dneska lepší Yanga. Holebas dobrý, i když často na náhodu. Pjanič se snad pomalu probouzí

neni to špatný, ta neaktivita při bránění se mi moc nelíbí, ale zatím to nějak vychází... :daje: :roma:

konecne tam vidiet CHUT hrat futbal ,nech sa vravi ze EL je sracka atd,je to stale trofej a urcite to treba brat vazne .....verde je vynikajuci ,gerivnho smiesny ... FORZA ROMA ! :roma:

Koukatelný to není, účelný zatím (ťuk,ťuk) jo
Rudi nechce abysme hráli fotbal, což je zrovna to, co nám posledních pár měsíců nejde
Manolas je zatim hroznej, oproti němu Mapou zatim spolehlivej
Oba beci dobrý
Radja vůbec není ve hře
Pjanič byl v minulý sezoně výbornej v tom, udělat z dobrý akce akci výbornou, letos je to přesně naopak
Žerv mi chyběl (viz Richieho koment)
Verde je výbornej
Totti ukázal v čem je jeho největší síla....že prej by měl skončit :aaaa:
Oni sou předvídatelný, až do prdele
Rozhodčí píská každou kokotinu

Naložme jim další dva kusy, ať je klid

Lukasz preboha, skoro som zinfarktoval, takéto lopty sa buď vyrážajú, alebo chytajú zvrchu :aaaa:

Nevim, jestli nejsem jen nějak podrážděnej tím, jak jsme zas odešli, ale přijde mi, že ti rozhodčí jsou tak nějak mimo..a to proti nám.

fandim Rimu od roku 1998 a este nikdy som nevidel po sebe tolko slabych vykonov, mozno sme uz hrali aj slabsie za cias takeho Del Neriho, ale tam som proste nic necakal a nepozeral zapasy proti priemernym timom, lebo nam v nich aj tak o nic neslo.

hrozostrasna herna a mentalna kriza.

Klasický druhý poločas v podání AS v letošní pohárové Evropě *omg*
Doumbia si to odmaká, ale zatím mi hodně připomíná Destra.
Nejlepší Toro, Verde odešel, Yanga super až na ten vypuštěnej souboj na konci

Tohle neni dobrý výsledek do odvety, ale je to hratelný. Musíme zase začít vyhrávat

DAJE DAJE DAJE :roma:

Pro mě jediné řešení, které tu naznačuju už 2 týdny. Nebudu se o mém přání Garciova odchudu rozepisovat znova, ale horší to fakt už být nemůže, než doma 3 měsíce nevyhrát.

Rudi už s tým urob niečo, veď to je tragédia, skupina lenivcov, to snáď nieje možné, sa mi sníva, čo sa to deje? Prečo nehral Ljajić, Paredes? Floremu to už na krídle nejde...reči o odvolaní Rudiho nie sú na mieste, lebo túto bandu by dokázal dať do poriadku už asi iba blázon Simeone, strašne nedisciplinované výkony bez chuti do futbalu, ja chcem späť bojovnosť, nasadenie a hlavne radosť z futbalu :( sa ani nečudujem, že diváci vypiskujú a nezapĺňajú štadión, je to katastrofa...