Jak to ted bude? Kdo je nasadeny a kdo nenasadeny? A muzem dostat italy? Dik za odpoved
Francesco Totti AS napsal:Jak to ted bude? Kdo je nasadeny a kdo nenasadeny? A muzem dostat italy? Dik za odpoved
Tony napsal:Dinamo Moscow, Zenit, Besiktas, Dynamo Kiev, Fiorentina, Inter, Ajax, Sevilla, Villarreal, Torino, Club Brugge, Everton, Roma, Napoli, Dnipro, Wolfsburg
Abaddon napsal:Znechucenej jsem byl ze dvou věcí...naprosto vylízaný lidi a De Rossiho loket na hlavu někde ve 20. minutě, když už Skorupski držel balon - jasná rudá a penalta.
Každopádně tím, že se jim zranil rozdílovej hráč jsme ovládli první půli. Druhá byla odbráněná, ale podle mě dobře, takže zaslouženej postup.
Líbil se mi Totti a samozřejmě Torosidis. Jeho přihrávka na 2:1 byla naprosto geniální.
Hroznej byl Pjanič a prostě nemlžu vydejchat Mapoua, ten se mi nelíbí strašně moc.
Fiorentina, jedeme dál.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Abaddon napsal:Znechucenej jsem byl ze dvou věcí...naprosto vylízaný lidi a De Rossiho loket na hlavu někde ve 20. minutě, když už Skorupski držel balon - jasná rudá a penalta.
Každopádně tím, že se jim zranil rozdílovej hráč jsme ovládli první půli. Druhá byla odbráněná, ale podle mě dobře, takže zaslouženej postup.
Líbil se mi Totti a samozřejmě Torosidis. Jeho přihrávka na 2:1 byla naprosto geniální.
Hroznej byl Pjanič a prostě nemlžu vydejchat Mapoua, ten se mi nelíbí strašně moc.
Fiorentina, jedeme dál.
Mapou > Astori. Ale samozřejmě to neznamená, že je to stoper do základu. Na lavku dobrý. Uvidíme, jak Kaštan a letní mercato.
tohle je funnyTony napsal:Roma were handed a €10,000 for the late arrival of their players for kick-off in the fixture