1/16 finále feyenoord - Roma - odveta

taky mi skorupski příde hroznej

chytil někdy balon? myslim CHYTIL. ne vyrazil, ne posunul centr za sebe nebo střelu nad brvno, CHYTIL. CHYTIL?!

BIG WIN! Po dlouhe době zase jeden opravdu zajimavej zapas a vybornej den pro cely calcio.

CT vtipna, komentator expert na Holandskou ligu, ale Italie jako obvykle spanelska vesnice a to uplne u všech. Ale muze si za to sama...

Tony napsal:
Dinamo Moscow, Zenit, Besiktas, Dynamo Kiev, Fiorentina, Inter, Ajax, Sevilla, Villarreal, Torino, Club Brugge, Everton, Roma, Napoli, Dnipro, Wolfsburg

los 13:00 CET
nasazenost není
každej s každym může hrát
12. a 19. února
bych vzal ten Everton

Výborne sme hrali prvý polčas, oni samozrejme typicky holandsky tam lietali a centrovali, ale mali dáku šancu? Myslím, že ani nie, my naopak asi 4 vyložené..... hrozne dôležitý bol ten Ljajicov gol do prestavky, bohvie čo by bolo,keby nepadol..... 2.polčas klasicky aj vĎaka červenej slabší, ale dali sme to teda nakoniec s noblesou :D
Torosidis v dvojzápase s Feyenoordom z 3 gólov 3 asistencie :Ok:

- prvy polcas som nevidel
- v druhom to nebol velmi fotbal pre fajnsmekrov
- dolezite je, ze sa postupilo
- ihrisko katastrofa
- rozhodca by mal piskat este 3 sezony 15 rocnym chlapcom, potom 3 sezony tretiu slovensku ligu a nie 16 finale EL *omg*
- necakal som, ze gervi dokaze takto chladnokrve zakoncit do prazdnej brany, myslel som, ze si odkopne ucho, trafi tyc alebo trafi branara do hlavy
- stotoznujem sa s nazormi, ze Luki je dost pomateny, nevyrobil tento krat nic do oci bijuce, ale vidiet ze nema istotu, stoji na ciare, tie vybiehania su zmatocne, zastane v polke cesty, lieta tam pri centroch ako odtrhnuty plagat (mali by sme skocit po tom Subasicovi z Monaka, niekolkokrat som si na nom v stredu vyhonil)

a este pripajam obrazok z dennika sport s predzapasovou prognozou, nebol som od vcera za PC a cez mobil som to nevedel poslat

viem, ze nie je vela ludi, ktori su fanatici do AS a nesludju to tak ako my, ale ked redaktor celoslovenskeho dennika napise taktuto kokotinu, tak ma to trosku zamrzi :-(

CAUTE ! :roma: :roma: :roma:

ty rána po vyhranejch zápasech jsou takový lepší :danko:

myslim, že zaslouženej postup
celej zápas mě to bavilo, i kvůli atmosféře
červená podle mě docela jasná
DDR zas psychopat
Torosidis nejlepší na place
Totti podle mě super
Luki za mě ok, nicméně rezervy ve vybíhání, organizaci obrany a práci nohama (to ale včera nebylo tolik vidět) tam samozřejmě jsou, rozumná dvojka za půl mega ročně, nevim, co by kdo chtěl
zoufale se nepovedlo nasazení Iturbeho, kterej se do toho zase bude dva měsíce dostávat
docela vyšlo je vyprovokovat, řek bych, že to byl i záměr
ten Kongolo vypadal zajímavě, naopak Clasie mě dost zklamal
fanoušci Říma byli super slyšet

Jirka Štěpán a Pepa Němec na Česku *se shovívavým úsměvěm*, ale solidní nesekající se stream s dobrou kvalitou je k nezaplacení zase, že jo

:dajee:

Ja som to videl až od toho prerušenia. Čiže som zapol televízor a než som si dal zohrievať večeru, dostali sme góla. :mrgreen:

Nebudem to teda nijak hodnotiť, ale celkom ma zarazilo, ako nás chvíľami varili za živa v desiatich ľuďoch. Torosidis je aktuálne o parník lepší bek, než Dougie a mal by hrať. Mapou rýchlostne (!) nestíhal toho dvojmetrového, neohrabaného dorastenca, ktorý nám dal gól, aký sa len tak mimochodom často nevidí. To bola rímovina, jak z učebnice. Keď som videl pri lajne Iturbeho, prišlo mi zle, lebo som si hneď predstavoval, jak za sebou niekde na tom oranisku nechá ten nedoliečený členok. Ich fans sú riadní neandertálci už asi sto rokov. Nechápem, ako je niečo takéto možné v Holandsku. Hejt na Lukiho by som nejak nehrotil. Je treba myslieť na to, že v sezóne toho moc nenachytal a má pred sebou totálnu sebranku. On De Sanctis momentálne nechytá o nič lepšie.

V podstate zaslúžený postup, ale cez veľmi slabého súpera a s množstvom strašidelných chýb.

Znechucenej jsem byl ze dvou věcí...naprosto vylízaný lidi a De Rossiho loket na hlavu někde ve 20. minutě, když už Skorupski držel balon - jasná rudá a penalta.
Každopádně tím, že se jim zranil rozdílovej hráč jsme ovládli první půli. Druhá byla odbráněná, ale podle mě dobře, takže zaslouženej postup.
Líbil se mi Totti a samozřejmě Torosidis. Jeho přihrávka na 2:1 byla naprosto geniální.
Hroznej byl Pjanič a prostě nemlžu vydejchat Mapoua, ten se mi nelíbí strašně moc.

Fiorentina, jedeme dál. :danko:

Abaddon napsal:
Znechucenej jsem byl ze dvou věcí...naprosto vylízaný lidi a De Rossiho loket na hlavu někde ve 20. minutě, když už Skorupski držel balon - jasná rudá a penalta.
Každopádně tím, že se jim zranil rozdílovej hráč jsme ovládli první půli. Druhá byla odbráněná, ale podle mě dobře, takže zaslouženej postup.
Líbil se mi Totti a samozřejmě Torosidis. Jeho přihrávka na 2:1 byla naprosto geniální.
Hroznej byl Pjanič a prostě nemlžu vydejchat Mapoua, ten se mi nelíbí strašně moc.

Mapou > Astori. Ale samozřejmě to neznamená, že je to stoper do základu. Na lavku dobrý. Uvidíme, jak Kaštan a letní mercato.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Abaddon napsal:

Mapou > Astori. Ale samozřejmě to neznamená, že je to stoper do základu. Na lavku dobrý. Uvidíme, jak Kaštan a letní mercato.

Mame k dispozici jednoho 3. stopera, 2 4. stopery a jednoho asi 8. stopera, tj. nejhorsi vyber stoperu od pulky 90. let.

Roma were handed a €10,000 for the late arrival of their players for kick-off in the fixture

Hned dva italské velkokluby jsou podle posledních zpráv v hldáčku UEFA vzhledem k porušování Financial Fair Play. Hrozba pokut a vyřazení z evropských pohárů se vznáší nad milánským Interem a AS Řím.

Co to ????? *omg*