1/16 finále feyenoord - Roma - odveta

Rudi nestřídá ???? Iturbe, ten bubák Doumbia ??? Verde ... vsak jasny, nebudem šetřit hrače, na co *omg*

aby jsme se bali proti 10 hracum tak to uz je na povazenou a kecy ze jsem to chteli ubranit a nebo neco takoveho neberu :grr: my je mame prevalcovat misto toho jsme radi ze nam nedaji na 2:2

Ta finální přihrávka je prostě DĚSNÁ. Kolikrát tam Gervemu mohli dát dopředu normální pas a vždycky mrda ...

Dalo by se napsat hodně, ale co, postoupíme a já můžu ZASE tajně doufat, že nás to nakopne..Tentokrát třeba doopravdy.

Je to tam, ja som veril! Už len z princípu som rád, tam to majú prasce chrochtavé rotterdamské! Teraz ešte dať dole Jumerdus a bude, Daje

Výhra ===>> Postup.

Stihol som posledných 5 minút.
Zajtra žreb - 5 talianských manšaftov ide dalej :sala:

Nabudúce zakladám zase.

:roma: :roma:

scr

Druha pule jasne napovedela, ze je AS proste hrat neumi...totalne se zase z nich posrali...chyba a neduslednost DDR nas stala zbytecnej gol, jeste ze hned kontrovali jinak nevim nevim...skoda nepromenenejch sanci...rozhodci hodne podrzel bych rekl...cervena nebyla na miste a ba naopak mel DDR jit uz davno do sprch...bo budme radi, ze to dopadlo jak dopadlo..ten travnik taktez nebyl idealni...kazdopadne vyhra je doma jedem dal!!!

jsem se trochu uklidnil chci je pochvalit za 1 polocas a za postup :sala: sudi pomohl a ani se nedivim ze to bylo vypjate pomohl opravdu brutalne no aspon nekdo nekdy :smoke:

Po tom přerušení už to bylo o ničem. Ještě že stáhl Pjaniče, protože ten by nedohrál. Iturbeho mohl šetřit.

nevím, Lukasz podle mě neni špatný. Je pravda že jsou věci který by měl chytat a vyráží je, ale ani dnes ani minulý týden žádnou výraznou chybu neudělal, naopak pochytal nějaký důležitý věci. Za mně ok.

Postoupili jsme :daje: :roma: :roma: :roma:

btw. zlatý rozmazaný mexický stream *omg*

Skorupski je hrozný, kde ti mal spraviť tú výraznú chybu? Naopak, ich spravil asi trilion menších, ktoré mohli skončiť zle .... to nemôže byť jednotka Ríma ani náhodou ...

To byla show
Hustý... Prdel
Jedeme dál takže dobry
Klika že v tomhle stavu nehrajeme LM...
Daje

Carlo napsal:
Skorupski je hrozný, kde ti mal spraviť tú výraznú chybu? Naopak, ich spravil asi trilion menších, ktoré mohli skončiť zle .... to nemôže byť jednotka Ríma ani náhodou ...

Tak nikdo nemluví o jedničce, ale nevím kvůli čemu se tu na něj tak nadává. Svoje si odchytal

Francesco Totti AS napsal:
Carlo napsal:

Tak nikdo nemluví o jedničce, ale nevím kvůli čemu se tu na něj tak nadává. Svoje si odchytal

:Ok: :Ok: :Ok:

podle mě hodně spolehlivá dvojka

ko-ne -cne KURVA......stadio feynordu je uzasny ,divaci hned blizko hracov ,fanusikovia banda primitivov ,za tie zapalovace im dat este mastnu pokutu ...... velmi dolezita vyhra pre psychiku ,teraz mozme dojst kludne do semifinale ,toto nas musi pozdvihnut ...pondelok nalozit juventusu ! :smoke:

Dinamo Moscow, Zenit, Besiktas, Dynamo Kiev, Fiorentina, Inter, Ajax, Sevilla, Villarreal, Torino, Club Brugge, Everton, Roma, Napoli, Dnipro, Wolfsburg