1/16 finále feyenoord - Roma - odveta

danko10 napsal:
Ty krávo, Magio nemá ČT Sport. Takže mi pri tom bude Merčiak vyprávať Messiho životopis. *omg*

Jj, s tym rataj, nejaku skulinku si najde o tom, ako mohol podpisat v Rotterdame...

Ja to kazdoapdne neuvidim, ak tak, mozno druhy polcas.

PS pre Danka: Priprav sa na buduci tyzden, uz tu budem a bude futbal :roma: .

Tak jsem si vzal dovcu dnes i zitra. Mam v sobe už 2 pivko a chci jich mit aspon 5 at jsou emoce v klidu :) Myslím, že kluci se dneska vzchopí a vyhrají 0:3 :smoke:

Iturbos by mohl konecne hrát. Co je s tím Ibarbem btw ? Doumbia doufám hrát nebude.

FEROAS napsal:
Dnes som cital v denniku sport zaujimavu predikciu od nejakeho experta slovenskeko tiperskeho. Vraj sme favoriri. Neprehrali sme v lige 14 zapasov a dnes potvrdime svoju formu :hahaha:
tak paráda!

feyenoord doma za posledních 15 (?) zápasů jednou plichtil, ostatní vyhrál

pozice outsidera pro ně bude výhodou

Verím dnes v prelomenie smoly, dnes postúpime! V prípade, že neprelomíme smolu a vypadneme budem topiť svoj žiaľ v alkohole, k.rva FORZA ROMA, DAJE RAGAZZI :sala:

Oficialní sestava: Skorupski; Torosidis, Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas; Pjanic, De Rossi, Keita; Ljajic, Totti, Gervinho tak hosi dejte do toho vse :roma:

pasta napsal:
Oficialní sestava: Skorupski; Torosidis, Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas; Pjanic, De Rossi, Keita; Ljajic, Totti, Gervinho tak hosi dejte do toho vse :roma:
Záloha na prd a Doumbia není ani na lávce...Koho tam pak pošleme na hrot? :mrgreen:

Nepáči sa mi to Skorupski je akurát tak dobrý na zápasy proti Empoli a v zálohe znovu spolu Keita s De Rossim, čo tam nedal Paredesa? A Radja teraz, keď má hrať nehrá...no nič treba veriť :Ok:

Sestava se mi nelíbí, studio se mi nelíbí....tak snad ten fotbal bude za něco stát
DAJEEE :daje: :daje: :daje: