1/16 finále 1.zápas - Sevilla - ROMA

Sevilla je vzadu hodně jistá, naposledy jsem koukal proti Atléticu. Ale šanci máme.

Daje

Šanci máme pokud začneme hrát jako naposledy někdy před vánoci. Daje

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Šanci máme pokud začneme hrát jako naposledy někdy před vánoci. Daje

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Stačilo by Lazio nebo Lecce.

Tak je prej ve hre, ze budem hrat nekde jinde, popripade tam tym vubec nedoleti 😃😃

Ze zítřejšího programu Evropské ligy by mohl vypadnout souboj Sevilly s AS Řím. Italský celek odletěl do Portugalska a odtud se do Andalusie dopraví autobusem, odehrání duelu ovšem může znemožnit přístup několika domácích fotbalistů. Ti proti italskému soupeři kvůli obavám z koronaviru odmítají nastoupit a dokonce nechtějí pokračovat ani ve španělské lize. (football-italia.net)

talianske urady nepovolili odlet lietadla,zapas sa nekona :zed: tak toto bude velky problem,kedze sa to bude mat problem kedy odohrat a plus odveta?...este aby aj EL a LM zrusili,zapasy sa odkladaju a hraju bez divakov nema toto vobec zmysel....

Já myslím, že je vymalováno.

Rugani koronavirus bez příznaků, ale bůhví kde to právě kvůli tomu už stihl rozesrat. Obávám se, že konec sezony se blíží. :(

Já to beru jako hotovou věc. Konec ligy, evropských soutěží. Zruší euro, olympiádu, MS v hokeji. Už aby byl novej rok

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Já to beru jako hotovou věc. Konec ligy, evropských soutěží. Zruší euro, olympiádu, MS v hokeji. Už aby byl novej rok

a tohle všechno je podle mě jen dobře, pokud se zruší
i kdyby někdo vyloženě tlačil na to, že fotbalisti hrát chtěj (maj z toho peníze, kluby z toho maj peníze...), hrát to bez diváků je o ničem a s divákama je to riziko. všech se nás to asi ekonomicky dotkne, ale pokud je na světě někdo, kdo (sice přijde o hodně, ale) má polštář, na kterej může spadnout, jsou to právě fotbalisti apod., co maj řikat lidi, co dělaj běžnou práci

Jasný, souhlasím.
Já to myslel spíš z osobního hlediska. Už teď se nudím když nic nebude, co budem dělat? Na co budem koukat?

Jasný, souhlasím.
Já to myslel spíš z osobního hlediska. Už teď se nudím když nic nebude, co budem dělat? Na co budem koukat?

Ty vole nějaké Ulice Rosamunde Pilčr atd *omg*

HugoBoss27 napsal:
Jasný, souhlasím.

Ty vole nějaké Ulice Rosamunde Pilčr atd *omg*

:lol: