Přestupní období léto 2024

Příspěvků
2,471
Leonardo Spinazzola nedostal novou smlouvu v AS Řím, o budoucnost se ale obávat nemusí. Italský obránce by mohl zamířit do Neapole, vedení o jeho příchod požádal nový trenér Antonio Conte.


Au....
 
Příspěvků
1,539
Jestli ho máme prodat, tak aspoň za nějaký slušný peníz mimo Itálii. Mám takový obavy, aby v Napoli nebyl zalit svěcenou vodou a abychom nelitovali jeho odchodu. U nás určitě nepatřil k tomu horšímu. Stejně si myslim, že by měl dostat větší šanci pod Danim. Jeho odchod si až tak moc nepřeju a už vůbec ne v rámci Serie A.
 
Příspěvků
2,648
Já jsem s tím v pohodě, nepředpokládám, že by slevil ze svých platových požadavků. S ohledem na jeho plat mám problém s tím, že je ready na 15 zápasů ročně. Za mě je Angeliňo víc, než dobrá náhrada.
 
Příspěvků
3,520
Nekdy je louceni,navic s italem,proste nahovno,ale musime se divat dal a souhlasim s Pigim
Samozrejme za predpokladu nahrady!
 
Příspěvků
1,338
Podle některých zvěstí to DDR chce hrát na falešnou devítku (Dybala) místo klasického hrota a formaci 4-3-3/4-2-3-1.
To by mohlo být zajímavý, Dybala mi vyloženě na kraji přišel dycky trochu zabitej, to je hráč s dobrým viděním, skvělou technikou a fantazií, musí mít na hřišti volnost á la Totti. K němu dvě běhavý křídla, Zhegrova napravo a Boga nalevo. A jedno dynamo v záloze za nima. To by si mohlo sednout. Bogu bych u nás viděl opravdu moc rád, snad radši než Chiesu.
Celkom by ma zaujímalo na základe čoho ?
Boga keď sa posunul zo Sassuola do lepšieho ( Atalanta) tak sa nepresadil do základu...
Chiesa je silnejší, golovejši, skúsenejší a není tam risk že sa nepresadí.
 
Příspěvků
1,338
Leonardo Spinazzola nedostal novou smlouvu v AS Řím, o budoucnost se ale obávat nemusí. Italský obránce by mohl zamířit do Neapole, vedení o jeho příchod požádal nový trenér Antonio Conte.


Au....
Ani by ma to neprekvapilo Conte to proste vie a do dvoch troch sezón bude Neapol kandidát na titul.
O Spinovi som písal dávno. Na tú úroveň čo je v Ríme na krajoch je šialené ho nepodpísať. Veď načo predĺžiť hráča ktorý vie hrať aj dopredu keď máš hráčov ktorých "útok" končí zastavením a nahrávkou dozadu
 
Last edited:
Příspěvků
6,427
AS Řím dolaďuje příchod Sangarého
Aboubacar Sangaré zřejmě odejde z Levante do AS Řím. 16letý obránce je domluven na podmínkách smlouvy, v pokročilé fázi jsou jednání mezi oběma kluby.

Fabrizio Romano
 
Příspěvků
3,520
Hummels k nam?
Ghisolfi ucítil úder a je v kontaktu s hráčovým okolím. Plat 3,7 milionu za sezonu není nepřekonatelnou překážkou. I proto, že obránce, který by přijel na bezplatný přestup, by podle zvěstí byl stále ochoten snížit plat za dvouletý kontrakt s opcí na třetí sezónu.

uz vidim jak Mancini liska po hlave Matse😄😂🤣
 
Top