22.kolo Salernitana - ROMA

Příspěvků
24,048
uf, daje
důležitý jsou ňáký body, na zbytek se vyser
řikal lábus v ivánkovi tušim
žádnej šlágr, ale je to tam, beru i nějaký ty pozitiva (například gól z centru)
 
Příspěvků
6,454
Žádná hitparáda, druhá půle nicméně do 2:0 lepší. Patricio opět potvrzuje, že na změnu v bráně bylo pozdě už v létě. Konec víceméně pohlídanej, zlatý body. Daje!
 
Příspěvků
2,355
Těch hrozných hráčů je více zrovna Lukaku chtěl, ale se podívej se co mu záloha připraví za celý zápas tak dvě možná tři trochu lepší přihrávky.Kraje neexistují jedinkrát pro gólů jinak za celý zápas jsi neviděl že by šel někdo 1 na 1!! Zlate tři body ale jinak toho moc pozitivního není někteří hráči by neměli hrat za AS, aby nás minule mackala Verona a dneska Salernitana to je tristní, chápu že trenér neudělá za týden zázraky, ale aspoň by jim mohl říct že to válení po hřišti je k hovnu a taky že by se nemuseli pořád bát a trochu i riskovat a ne hrát pořád přes stopery,Každý jejich míč do pokutového území smrděl vyrovnáním.No já teda nadšený nejsem po dnešku, ale držím DDR pálce ať něco změní.Domaci za posledních 13 zápasu měli nejvíce střel proti AC a pak proti nám!!! My dvě přímé střely za celý zápas to vystihuje vše 🤔🤨
 
Příspěvků
1,338
Dnes to bolo slabé. Nepresné prihrávky ale hlavne strašne pomaly pohyb s loptou. Nie sú zvyknutí hrať aktívne na lopte a keď mali loptu tak to bolo pomalé a tým ľahko predvídateľné. Je to ťažké na toto nie sú pripravený, Mourinhov štýl není zrovna náročný na pohyb a to je teraz vidiet. Musia to spresniť a hlavne zrýchliť ale obávam sa že to sa nedá len tak ľahko zmeniť nato je ideálna letná príprava nie rozbehnutá sezóna.
Ale tak tri body sa rátajú😀
 
Příspěvků
1,539
Mě fascinovalo to, jak stopeři seniorskou chůzí došli s míčem v pohodičce ke středovému kruhu, tam to zastavili a koukali co dál. A ve finále si to tam pak šmrdlali mezi sebou až si vždycky zavařili. Dybala vpravo utopený, pozičně zcela mimo, dost se stahoval ke středu a Karsdorp tam na lajně zůstával úplně sám. Tomu tam občas šel vypomoci Mancini, ale pak zas chyběl vzadu. Na druhé straně mi přišlo, že se Stephan s Kristensenem štítí a vůbec tam nebyla žádná souhra. Lukaku děs a bída. Když už se naskytla nějaká šance v kombinaci dopředu, tak on není schopný dát balon na metr a na 99% míč ztratí a byly z toho nepříjemné brejky. To je jeho dost častý problém. Rui si musel dát do oběda nějaké skéro, protože byl naprosto nekoncentrovaný a přišel mi jak zhulený. Aspoň, že chytil tu poslední šanci k tyči a nakonec jsme brali všechny body. Za 2:0 bylo lépe. Zbytečně jsme si to komplikovali. Ta obrana mi přišla taky mimo. Při tom jejich centru, který neměl bůhví jakou razanci, tak odstoupili od Kastanose a v klidu ho nechali zakončit. Hrát až moc profesorsky se holt nevyplácí.
 
Příspěvků
24,048
taky si to pamatuju, jak včera
možná víc

přesně si vybavuju, jak jsem uviděl mirka rozebíhat se a začal jsem řvát, protože už v ten okamžik bylo jasný, že jsetli tam ten centr dolítne, bude to gól

by dani mohl kopnout i tentokrát, cca na pozici, odkud centroval, během zápasu stává trenér :D
 
Příspěvků
24,048
hele já když candreva za stavu 2:1 furt centroval, jsem byl taky pěkně napjatej... :D
 
Příspěvků
6,454
Škoda, že tehdy šel k nim. Obecně ma na kluby nevkus. Ale ano, fotbalista staryho střihu, mám-li hovořit jako čapoun
Nehovoř jako Čapoun, nemám to rád. A ze všeho nejvíc nemám rád, když jako Čapoun hovoří sám Čapoun. Jsem se o víkendu chtěl podívat na nějakej svěťák ve slalomu, v předstihu jsem zapnul ČT Sport, běhali tam nějací ti šílenci jakýsi ty laufy, vole a někde z pozvdálí slyším o nějakým závodníkovi (random jméno, nesleduju to, nevím, říkejme mu třeba Jansen): "oproti tomu Jansen si v zásadě počíná cizelérsky, proplétá se závodním polem jako starý lišák..." Jsem myslel, že konečně šel na důchod, umřel nebo tak něco, a oni ho jen uklidili k něčemu, na co nikdo nekouká. Jsem myslel, že pudu blít.
 
Top