Vyjádření

Ahoj všichni!
Sezona nám skončila a tak se očekává že se budou probírat přestupy,smlouvy,nebo cokoliv jinýho.Ale ejhle...Probírá se tu furt jedna a ta samá věc-uživatel Carlo.Zažil jsem dost fór,nebo místností ale takovýho uživatele jsem ještě nezažil.To co tu neustále předvádí,to nemá obdoby!Člověk neví,jestli se má smát,nebo brečet...Všichni se smějem fanouškům Interu nebo Lazia,ale silně pochybuju že oni mají ve svých řadách někoho jako je Carlo.Zkrátka nemáme jim co vyčítat.
Tohle fórum je snad jediným místem na českém internetu,kde se dá pokecat si o našem milovaným klubu s ostatními fanoušky.Je tu velice dobrá parta lidí,moderátorů.Řekl bych,že to tu žije dost,člověk se nenudí,vždycky se najde nějaký téma.Chodim sem opravdu rád a dá se říct že je to moje nejnavštěvovanější stránka.Ale to co se děje (nejen) v poslední době mě tohle fórum(a jistě nejsem sám) mě návštěvu fóra čeksých fanoušků AS Řím velice,velice znechutilo.A všichni víte proč,důvodem je jen jeden člověk-Carlo.Nevim co z toho Carlo máš,pořád provokovat,urážet,rejpat,kritizovat,rozvracet náladu NÁS VŠECH,ale žádám tě,aby jsi buď odešel z tohoto fora úplně,nebo přestal s těmahle kecama!Svoji pověst si samozřejmě už neodpářeš,ale ukaž nám všem,že v sobě máš alespoň špetku lidskosti.Pokud se tak budeš chovat dál,je to čistě tvoje věc a věc moderátorů jak tuhle nepříjemnou situaci vyřeší.
Neznechucuj nám život na fóru!My sem chodíme diskutovat,ne se s tebou hádat!
Nezajímáš nás ty,ale AS Řím!Konečně pochop že tohle neni fórum o tobě,ale o klubu který máme v srdci!
Dík
za většinu z nás Giallorossi1927...

Neznechucuj nám život na fóru!My sem chodíme diskutovat,ne se s tebou hádat!
Nezajímáš nás ty,ale AS Řím!Konečně pochop že tohle neni fórum o tobě,ale o klubu který máme v srdci!
Dík
za většinu z nás Giallorossi1927...

To bych podepsal.

Doufám, že se tenhle topik nestane dalším místem hádek, jinak ho zavřem a zase budou ty bany a to už fakt nikoho nebaví...

Forza Roma a lazio merda.

GR27: Prosím tě z toho podpisu si to smaž, takhle se sem klid nevrátí :wink:

Souhlas.

ale rad bych dodal, at neodchazi, nabanujme ho, ja verim, ze forum si s s tim poradi samo.

Prosim vsechny, sebe in primis, aby nereagovali na zadny post tohohle individua, prestane ho to bavit a bud odejde nebo se srovna.

jakoby jeho posty neexistovaly.

SUSIsr napsal:
Souhlas.

ale rad bych dodal, at neodchazi, nabanujme ho, ja verim, ze forum si s s tim poradi samo.

Prosim vsechny, sebe in primis, aby nereagovali na zadny post tohohle individua, prestane ho to bavit a bud odejde nebo se srovna.

jakoby jeho posty neexistovaly
.

souhlas