Utenti na foru

tak jak si je predstavuji nebo jak mi pripadaj (a to i ti, co znam)

Sushi

kombinace:

a

jakoze: njn, jsem poctivej, prisnej, ale prdel musi bejt

v civilu asi takhle:

Klida

a

hodne nadrenej, ale "mysli to srdickem :)))) trosku suchar, ale odmaka to

v civilu asi takhle

Danko

a

takovej vudce tyhle slovensky komunity tady, neustalej smolar, ale furt se gebi..(navic v kabaretu dovede konverzat se slapotama, coz se ceni)

v civilu asi takhle

Gon138

a

jako rim dobrej no, ale mam Vas pomerne v prdeli (vsimnete si velkeho "V" u Vas)..standardni nadhled..

v civilu..

Max

a

incazzato nero ma pazienza manco semo bimbi noi

LAZIO MERDA COME STILE DELLA VITA..CCI VOSTRA

v civilu

Richie

a

hlavne slusne, dzentlmen, nekdy trochu moc seladon..kua bavime se o fotbale :)))

v civilu:

Carlo Zampa

a

klasickej mladej "grazl" (v dobrym slova smyslu.. :smoke: ), musim mit posledni slovo, seru na pravidla, obcas neco nepochopim, ale co, dyt Inet vsechno snese, hlavne aby me bylo vsude hodne

v civilu:

90210

a

rim dobrej no, ale zas na druhou stranu..decentne ARROGANTE alla pannuci, decente nadhle - se kvuli rimu nezblaznim. pomerne sebevedomi..jede sai tu svoji bez ohledu na ostatni

v civilu:

SCR

a

jako, mam trosku kocku, ale co nadelas, hlavne, ze ty stranky jedou a mame napivko, cheers do prahy

v civilu:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

:Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok:

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:cap: : Sympatická vložka, kterou nám naservíroval tento kdysi velmi nadějný, ale na vrcholový fotbal nedostatečně disciplinovaný fotbalista...

:wink:

Sushi napsal:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:cap: : Sympatická vložka, kterou nám naservíroval tento kdysi velmi nadějný, ale na vrcholový fotbal nedostatečně disciplinovaný fotbalista...

:wink:
:hahaha:

SUSIsr

a

mám dost rád carbonaru a Frančeho, dělám rád fóry (ten nejlepší byl, když mi uvěřili, že jsem brankář... fotbalovej) a sice jsem se nenarodil v Římě, ale lidi o mě říkaj, že jsem se tam narodit měl... jsem dost kliďas a prdelky, ale když mi jebne, tak si mě nepřejte... disciplína není moje silná stránka, ale lidi mě maj rádi z nějakýho důvodu... asi protože funny věci jsou lepší než nefunny. cigárko si dám rád a když se do mě někdo sere v hospodě, tak se chvíli strkáme, to je snad jasný

v normálním životě