Union St. Gilloise - ROMA

Čtvrtek 7. 11., 18:45

Tak jo, dlouho jsem nezakládal.
Uvidíme, jestli rupnem i tu.
Doufám (a právem předpokládám), že to nikdo nedává.
Stream určitě hledat nebudu.

Daje!

Maximálně se kouknu na výsledek. Za těch víc jak 20 let fandění jsem poprvý takhle znechucenej.

Po dni interního jednání po porážce s Hellasem Verona se Friedkinovi údajně rozhodli ponechat důvěru v trenéra AS Řím. Jsou přesvědčeni, že dokáže situaci změnit.

Já už nemůžu. Tohohle trenéra podrží po tom všem, co tým předvádí a Daniho odpálí po remíze a naléhání nějaký trubky z Řecka?

Po dni interního jednání po porážce s Hellasem Verona se Friedkinovi údajně rozhodli ponechat důvěru v trenéra AS Řím. Jsou přesvědčeni, že dokáže situaci změnit.

Já už nemůžu. Tohohle trenéra podrží po tom všem, co tým předvádí a Daniho odpálí po remíze a naléhání nějaký trubky z Řecka?
To jako vážně?

Co vlastně Juric změnil oproti Danimu? Podle mě vůbec nic
Jen to že vyhodil v posledních zápasech Cristanteho, ale jinak je sice krásné držení míče ale co z toho když nikdo si nevěří 1na1 a pořád vše vrací zpět pak jsou chyby jako minule! Kurva kdyby to hráli do rizika většího tak věřím že je i více bodů, ale to je těžké už pár let máme v týmu zakódované hrát nejvíce přes stopery kteří drží míč nejvíce z celého týmu 😔

Ja už len čakám kedy tohtoročnu komediu završia Lampardom 🤣
Lampard, kterej má za sebou skvělé trenérské úspěchy, jako je málem posun Evertonu do 2. ligy...smlouvu podepíše na 6 let, Jurič zůstane jako asistent, protože se osvědčil....úplně to vidím, obroda Říma v maximální fázi.

Bych blil, co se v Římu děje, jsem totálně znechucenej.

Evan chřipka, Hermoso svalový zranění a on ten dement přesto řekne, že neví zda bude Hummels hrát. Tam musí být mindráky vůči Němcům jinak už nevím.

je to úchylný no
a podle mě může i pěkně shořet, když se vezmu tu atmosféru kolem něj a celkově kolem týmu