Respekt k nám "star?ím"

No jo ale zase mě ?tve ?e potom přijde? pokecat na forum Realu před osmifinále a u? tam čte? od fans AS jaký jsou Real vyjebanci to jsem taky nepochopil :twisted:

Mexes napsal:
No jo ale zase mě ?tve ?e potom přijde? pokecat na forum Realu před osmifinále a u? tam čte? od fans AS jaký jsou Real vyjebanci to jsem taky nepochopil :twisted:

:lol:

ok, je to k smichu, autor je k smichu, tot vse

Mexes napsal:
Jo oki ja beru ka?dýho fans kterej jsem přijde a pokeca ne ale aby nam tady v?em začal nadávat z toho co si naosal jsem pochopil ?e kdyby jsem při?el nějakej maník měl nick totti a řekl

Totti: nazdar čur..i jste ho..o fanou?ky AS jste uplny nuly

Sushi: moc rád tě vítám na na?em fóru vítej mezi námi?

Tak asi to chapu blbě ?e? :lol: :lol:

Aspoň by byla chvilku sranda :lol: A kdyby se neuklidnil, dostal by na?eho prvního premiérovýho banána :) Big deal.. 8)

Mne ten Real nedá :lol:

Si pametám , ked som bol na stríánke Realku , na tom ich pokeci , tak skoro ka?dý a? na pár vínimiek tam bol(teda fans AS a Realu) medzi sebou "kamo?i" , Ked som do?iel ráno po tom , ako sme cez nich postúpili , tak som len čítal , aký sú AS vyjeba.i !!!!!!

No taky si nato pamatuji nejlep?í bylo ?e pigi nebo někdo jinej jak dal Mancini gola jim tam napsal ?e jim po?le dopis ze čtvrtfinále a to nerozdejchali kluci

Sushi napsal:
jsem náhodou narazil na tenhle topik... to je velká pecka :mrgreen:

kdo ví, jestli jsou na místě ty uvozovky, SUSIsr-ho už prej pouštěj sednaout v tramvaji