Pyrotechnika

Nazdar chalani, vedeli by ste mi ozrejmiť situáciu ako je to s pyrotechnikou na štadiónoch v Serii A? Pretože v ostatných top ligách v Európe ak sa nemýlim je zakázaná a tu sa môže používať, akurát sa mi vidí, že ju môžu použiť len určené fankluby na určitých miestach a v lige majstrov sa používať nesmie vôbec, mám pravdu, alebo to tak nieje? Inak bez toho si už zápasy neviem predstaviť a keď sa to používa s rozumom, tak je to super, neopísateľná atmosféra, snáď to nezakážu :D FORZA ROMA :sala:

ešte poprosím admina presunúť do ostatní fotbal a pokec, som si nevšimol kam to pridávam, sorry :|

niesom si tým istý, pretože každý zápas horia dymovnice a búchajú petardy tam, tak keby to bolo pokutované a zakázané, tak to asi nemôžu používať a tých fanúšikov už vôbec nepustia na zápas, ešte k tomu sú tam aj hasiči pripravení, postupne si zvyšujem znalosť taliančiny a sa mi zdá, že niekde na talianskom fóre bolo písané, že keď sa kúpi pyrotechnika, tak sa má odovzdať fanklubu a tí majú povolenie ju hádzať, no niesom si istý, tak preto sa pýtam, aby som raz nebol prekvapený :D

xander65 napsal:
niesom si tým istý, pretože každý zápas horia dymovnice a búchajú petardy tam, tak keby to bolo pokutované a zakázané, tak to asi nemôžu používať a tých fanúšikov už vôbec nepustia na zápas, ešte k tomu sú tam aj hasiči pripravení, postupne si zvyšujem znalosť taliančiny a sa mi zdá, že niekde na talianskom fóre bolo písané, že keď sa kúpi pyrotechnika, tak sa má odovzdať fanklubu a tí majú povolenie ju hádzať, no niesom si istý, tak preto sa pýtam, aby som raz nebol prekvapený :D
:lol: :lol: :lol:

omg, čo som si "nasral do huby" ? :D veď sa len normálne pýtam, lebo ma to zaujím, keď v ostatných ligách to možné nieje, tam okamźite niekto s pyrotechnikou je vylúčený zo štadióna, dostane pokutu a má zákaz chodiť na niekoľko rokov a tu sa to tak nerieši, no nič skúsim na zahraničnom fóre :D

ne, ne, já nevim... pobavilo mě, jak ti přijdou normální věci, co v itálii bohužel vůbec normální nejsou... ;)

:D tak aj tak mi to prišlo čudné ( hasiči) :D asi to už chápem, bude to ako jazda po meste v ITA, blázni :D