Pozdrav a odmlka...

Zdravím všechny fans... Ocitl jsem se v celkem komplikované osobní životní situaci, navíc mám za 6 dní důležitou zkoušku... Všechno se zkrátka sype a já, ačkoli mě to mrzí, jsem se rozhodl to tady trošku sabotovat, když to řeknu hnusně. Jakmile si vše vyřeším a vše bude zase najeté v pevných kolejích, vrátím se. A rád. A aby bylo na mé zprávě aspoň něco optimistického - už teď můžu říct, že pak na zdejší fórum budu mít daleko více času než tomu bylo doposud... :Ok:

A protože se mi v té záplavě oranžových nepřečtených příspěvků teď opravdu nechce hledat to nejdůležitější, co se s náma děje... Tak ve stručnosti svůj názor (bez ohledu na ty vaše, které pochopitelně neznám) napíšu sem. Když jsem si v úterý přečetl o rezignaci Luciana, řekl jsem si, že je to už snad poslední kapka pro mou psychiku... Na AS jako takové rozhodně neseru a výkon s Juve rozhodně nijak špatný nebyl... Vzpomeňme Buffonem chycenou maxišanci Tottimu nebo Frančeho tyč ze druhého poločasu... Zranění Doniho... Burdisso... A neustálé protěžování Cassettiho na úkor Motty!!! Ranieri? Já nevím... Jsou na něj plné servery kritiky, ale kdysi nastartoval Valencii k tomu, za co pak slízl smetanu jinde zcela neschopný Cúper. S Chelsea to nebylo vůbec špatné... A byť na něj fanoušci Judentusu kydají hnůj kde mohou, i jejich tým, který rozhodně na víc neměl, vytáhl na 3. místo, zaručující Champions League. Já pevně věřím, že se mu to povede i s naším kádrem, že obrana MOTTA - MEXES - JUAN - RIISE, tedy obrana ve složení bez Cassettiho a Burdissa, už nebude terčem výsměchu většiny fanoušků Serie A, zvlášť po návratu Doniho. Věřím, že se udělá dobrý systém, na hrotu s Mirkettem a Tottim zase trošku staženým... Nechejme to na Claudiovi!

Hodně štěstí a DAJEEEEE!!! A brzy tedy zase a snad už na dlouho :sempre: :Flag:

hodne stesti. btw co ty sushi, co ta tvoje zkouska?

ja jsem to svou ultradulezitou velkou, na kterou jsem delal cely prazdniny udelal vcera. za 2. uff.

Gratulace :wink:

Já to mám šestnáctýho, učím se jak magor, celý noci nespím, pak chvilku přes den... k zeblití. 4 předměty, nejde se naučit všechno, není to prostě možný :mrgreen: :( 160 otázek krát průměrně 5 listů A4 na otázku (výpisků, učebnice bych ani nedokázal přečíst), tj. tak 800 stran textu... hnus.

Snad to dám, jestli ne, někoho zabiju. Protože by to znamenalo, že jsem si z těch 800 stran vytáhl to minimum, o kterým přes několikerý čtení nevím nic...

tyhle velky zkousky jsou sileny. zvlast kdyz je zacatek v 9 a pred komisi se dostanes az tak o pul druhy. tak zlom vaz!

Díky moc
Jo, je to tortůůůra.
Může to být moje poslední zkouška přinejmenším na hodně dlouhou dobu, paradoxně si přeju opak :mrgreen:
Teď nebo už nikdy.

Ach jo.

Jinak jsme tady taková dobrá vysokoškolská klika, 3 odchovanci fóra a transfer klíďa :mrgreen:
(uvidíme na jak dlouho)

Když se tu bavíte o těch zkouškách tak já mám zítra závěrečky na motorku :lol: :lol: :lol: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :? :(

TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK

JSEM TO UDĚLAL

A PŘÍŠTÍ ROK BUDU STUDOVAT V ŘÍMĚ

:sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala:

:lol: :lol: :lol:

:Ok:

jdeme dneska někam na pivo večer, já brácha gon vosa a možná ještě někdo... nechceš se taky stavit?

od září ne, ale tendle rok, akorát musim nakopat do zadku italskou stranu, aby mi poslala nějaký věc a mohl jsem tam jet...

tak říjen-listopad

a díky ;)