Dnes 13h
J Jirin Příspěvků 2,778 2 Říj 2020 #4 Roma Young boys CFR Cluj CSKA Sofia Nelíbí se mi to. Chtěl jsem aspoň jeden český tým. Ty dva východní budou nevyzpytatelni souperi.
Roma Young boys CFR Cluj CSKA Sofia Nelíbí se mi to. Chtěl jsem aspoň jeden český tým. Ty dva východní budou nevyzpytatelni souperi.
Largo Příspěvků 3,864 2 Říj 2020 #8 Tuhle skupinu bysme měli ovládnout s prstem v nose, podle papírovejch předpokladů.
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 6,771 3 Říj 2020 #9 Někoho z těch Čechů jsme kurnik dostat mohli... Ale každopádně postup je povinnost.
Sushi Příspěvků 24,478 14 Pro 2020 #11 skoro všechno by se mělo "dát" pokud chceme trošku o něco hrát bohužel jsme tak labilní tým, že můžeme vyletět klidně i s tou bragou jsem zvědavej na sešívky
skoro všechno by se mělo "dát" pokud chceme trošku o něco hrát bohužel jsme tak labilní tým, že můžeme vyletět klidně i s tou bragou jsem zvědavej na sešívky
Largo Příspěvků 3,864 14 Pro 2020 #12 Sushi napsal: skoro všechno by se mělo "dát" pokud chceme trošku o něco hrát bohužel jsme tak labilní tým, že můžeme vyletět klidně i s tou bragou jsem zvědavej na sešívky Click to expand... :Ok: :Ok:
Sushi napsal: skoro všechno by se mělo "dát" pokud chceme trošku o něco hrát bohužel jsme tak labilní tým, že můžeme vyletět klidně i s tou bragou jsem zvědavej na sešívky Click to expand... :Ok: :Ok: