Letní příprava 2016

Zápas nic moc, ale opět se mi líbili Alisson, Perotti, Fazio i Nainggolan s Paredesem. Po změně stran to bylo mnohem lepší, Iturbeho nahradil Salah, Tottiho El Shaarawy a do hry se dostali i Strootman s Manolasem. Ale na Porto to furt stačit nebude. Už to ale začíná dávat smysl a reálný obrysy.

Iturbe tam ale zostal nakoniec celý zápas myslím, len hral "stredného útočníka" posledých 20 minút, a bolo to o niečo lepšie ako na krídle, kde sa dostal za 70 minút 2 krát k lopte a raz úspešne založil protiútok súpera :aaaa:

Celkom ma prekvapilo, že Spal vyšiel na Latinu s takou zostavou, čakal som že bude hrať od začiatku ten pevný základ. Podľa mňa, takáto zostava na ihrisku nikdy od začiatku v seone nebude. Inak sa mi páčil na strane Jesus. Nemám rád, keď sa o stopéroch hovorí že "ale zvládne to aj na kraji", ale on tam bol tak nejak vpohode, je dosť agresívny a má aj rýchlosť.

neviete, či bude tento tak ako po minulé roky open day s prezentáciou kádru? lebo na nete som nič nenašiel, díky :Ok:

Sushi napsal:
ale zase kdy, co? není čas :mrgreen:

Ved práve. Minulé roky sa hlavne nehralo predkolo, takže bol čas to tam vopchať. Teraz už nemáš kedy. Celá tá príprava mi ale prišla divná, najprv klasicky hrali s totálnymi amatérmi, potom 2 týždne nijaký zápas a pak v pondelok s Liverpoolom a hneď v stredu proti Montrealu... wtf :think:

já to letos moc nesledoval, tak snad víme co děláme
uvidíme pozejtří...

zejtra hrajeme přátelák se San Lorenzem (kterýmu fandí papež)
původně to bylo plánovaný jako nějakej family day
po zemětřesení je to akce na podporu postžienejch oblastí