III. sraz: Tryzna s Interem...

od 20:30

já klidně na tryznu zajdu.

Jsme teda dva, kdo dál? Hádám SUSIsr, mo?ná Gon138?

bylo by fajn, kdyby sem nebo na lazio někdo taky při?el - domlouváme tu fan kluby a ani se neslezem...

Nu?e, zamluvili jsme dva stolky dole. Proč? Někdo nám zasedl fleky! :evil: Na jméno Fanklub Praha :?: :?: :?: No uvidíme co to bude, jestli to tam nedal někdo z nás :) Jestli to budou zhovadilí Interisti, poteče krev 8)

Jinak asi jdeme tři, proto?e Gonovi se nějak nechce :roll: :lol: Připojí se je?tě někdo?

fan klub, dokonce Roma Club... ale na zápasy je nás čím dál, tim míň... na SuperCoppě byl Vosa, teď u? nejde ani Gon...

Sushi napsal:
Nu?e, zamluvili jsme dva stolky dole. Proč? Někdo nám zasedl fleky! :evil: Na jméno Fanklub Praha :?: :?: :?: No uvidíme co to bude, jestli to tam nedal někdo z nás :) Jestli to budou zhovadilí Interisti, poteče krev 8)

Jinak asi jdeme tři, proto?e Gonovi se nějak nechce :roll: :lol: Připojí se je?tě někdo?
ad1 - nemam svoji zidli :evil: :evil: pokud na ni bude sedet naky neroazzuro, nerucim za sebe :)

ad2 - jak jsem psal v topicu o srazu na derby

tak co klido, v kolik ti to k nám jede? se asi nějak přizpůsobíme ?e jo...

SUSIsr & Gon138: Jdete oba? Připomeňte mi někdo zejtra ať cinknu Vosovi jestli jde... odpol je nějak ve Vla?imi myslím..

Ok, rezervačka u? nevím, ale bohu?el je to dole myslím napravo vzadu u stěny, dva stoly. nad náma je ten záhadnejch fan klub, tak doufejme, ?e to budou potenciální přírůstky k nám, ne černomodrý hovínka :lol: gon nende, my teda přijede taky tak nějak jak ty.

Ibrahimovič? ten dá tak 2goly...

...kdyby hrál v Betisu...

nebo v Atletiku
Roma - Inter 0:4 (Zlatan, Zlatan, Stankovič, Obinna)

kluci díky

:lol: :lol: :lol:

Franče u? je za zenitem na druhou stranu... 8)

ale jako ne?tvi mě, fakt je?tě furt nemám náladu se smát.. :? :)