Dnes, 1.8.2020, 20:45 (pozor na ten cas), Allianz Arena Turin
Francesco Totti AS Příspěvků 6,580 1 Srp 2020 #2 Jsem myslel že až zítra... Calafiori a Fuzato od 1.minuty! Daje Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Jsem myslel že až zítra... Calafiori a Fuzato od 1.minuty! Daje Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Largo Příspěvků 3,864 1 Srp 2020 #3 Oficialni: Fuzato; Smalling, Ibanez, Fazio (C); Zappacosta, Villar, Cristante, Calafiori; Zaniolo, aje!!!Perotti; Kalinic. Totalne nesehrana a nezkusena jedenactka, ale jsem zvedavej. Daje!!!!
Oficialni: Fuzato; Smalling, Ibanez, Fazio (C); Zappacosta, Villar, Cristante, Calafiori; Zaniolo, aje!!!Perotti; Kalinic. Totalne nesehrana a nezkusena jedenactka, ale jsem zvedavej. Daje!!!!
P pasta Příspěvků 2,685 1 Srp 2020 #8 Neuznaný gól bych řekl že měl platit a tu penaltu bych zas nepiskl jinak pohodový zápas série snad vydrží a vyhrajeme
Neuznaný gól bych řekl že měl platit a tu penaltu bych zas nepiskl jinak pohodový zápas série snad vydrží a vyhrajeme
P pasta Příspěvků 2,685 1 Srp 2020 #9 Tak prý nepiskl faul ale míč v autu tak beru zpět musím se ještě na to raz podívat
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 6,772 2 Srp 2020 #12 Takhle nějak si představuju výkon náhradníků, když dostanou příležitost. Ti naši se na to nevysrali. Mám radost. Série 7-1-0 (nebýt toho Spinova zkratu 8-0-0). Jdeme na Sevillu, na Mončičáka. daje
Takhle nějak si představuju výkon náhradníků, když dostanou příležitost. Ti naši se na to nevysrali. Mám radost. Série 7-1-0 (nebýt toho Spinova zkratu 8-0-0). Jdeme na Sevillu, na Mončičáka. daje