Výborný výkon. Tento systém je do európskeho pohára šití na mieru. Villarealu sa síce môže nedariť v lige, stále je to však turnajový team, ktorý hral dlho aj včera dobre, a možno by inému tímu z tých 32 v EL nadelil on (a nie naopak). My sme ich vôbec do ničoho nepúšťali, okrem asi 2 striel z 20 metrov nemali doslova nič. Práca defenzívy bola absolútne príkladná. Fazio bol včera už len posledná brzda keby niečo, ale Manolas s Rudigerom toho neskutočne veľa odbehali a ubránili, navyše výborne pomáhali wingbaci a skvele hrala dvojka De Rossi - Stroot. Kev vlastne ani nehrá pivota pred obranou, ale skôr toho box to box záložníka. Včera bol úplne všade. Úplne klasicky sa do oho zápasu nedostal Nainggolan, ktorý hrá posledne nomrálne že krídlo, na konci tam ale dal znova asistenciu. Sharaawy hral prvú polhodku dobre, pak šiel postupne dolu, ale zrovna jemu tento systém sedí viac, ako staré 4-2-3-1.
Tento systém by som v EL hral aj naďalej, holt budú 2ja z toho minuloročného tridentu sedieť, no. V lige by som sa nebál hrať ofenzívnejšie. Dobré je, že v odvete si bude môcť zahrať aj pár hráčov z lavičky.
Tento systém by som v EL hral aj naďalej, holt budú 2ja z toho minuloročného tridentu sedieť, no. V lige by som sa nebál hrať ofenzívnejšie. Dobré je, že v odvete si bude môcť zahrať aj pár hráčov z lavičky.