EL: Villareal-Roma

Výborný výkon. Tento systém je do európskeho pohára šití na mieru. Villarealu sa síce môže nedariť v lige, stále je to však turnajový team, ktorý hral dlho aj včera dobre, a možno by inému tímu z tých 32 v EL nadelil on (a nie naopak). My sme ich vôbec do ničoho nepúšťali, okrem asi 2 striel z 20 metrov nemali doslova nič. Práca defenzívy bola absolútne príkladná. Fazio bol včera už len posledná brzda keby niečo, ale Manolas s Rudigerom toho neskutočne veľa odbehali a ubránili, navyše výborne pomáhali wingbaci a skvele hrala dvojka De Rossi - Stroot. Kev vlastne ani nehrá pivota pred obranou, ale skôr toho box to box záložníka. Včera bol úplne všade. Úplne klasicky sa do oho zápasu nedostal Nainggolan, ktorý hrá posledne nomrálne že krídlo, na konci tam ale dal znova asistenciu. Sharaawy hral prvú polhodku dobre, pak šiel postupne dolu, ale zrovna jemu tento systém sedí viac, ako staré 4-2-3-1.

Tento systém by som v EL hral aj naďalej, holt budú 2ja z toho minuloročného tridentu sedieť, no. V lige by som sa nebál hrať ofenzívnejšie. Dobré je, že v odvete si bude môcť zahrať aj pár hráčov z lavičky.

druhy zapas bude, teda aspon v to dufam, celkom nuda...skoda ze tak (relativne) silny tim sme nezdolali s tak krasnym vysledkom az v dalsej faze sutaze, ale len v 1/16 finale...teraz by mohli byt 2 kola az do semifinale pohodovee :smoke:

Hoši, to byla fantazie. Absolutně jsme využili toho, že Ponorka je z formy a udělali z nich kůlničku na dříví. Byl to obrovsky kvalitní, zkušený výkon, nepustili jsme je k ničemu a likvidovali je z brejků. Opravdu pěkné. Jen to nezakřiknout, jedem dál, mluví se tom jako fanouškovi Říma všelijak, u nás něco nezakřiknout je vždycky problematické, ale proč se toho bát - opravdu máme šanci letos zahrát o vítězství v EL, kor s takovými výkony!

grazie
daje
:daje: :daje: :daje:

Code:
http://www.asroma.com/en/video/2017/2/16/watch-bitesize-highlights-of-villarreal-v-roma-

oni jsou prej ted v nějaký krizi trochu
todle ale byla nejlepší obrana španělský ligy
a to ještě nehráli Daniele Bonera a José Ángel
jak Sansone střídal, tak se pískalo, to pískali Římani, nebo se pískalo na něj, nebo na toho Borrého, co ho střídal? nečet o tom někdo něco?

z první půle jsem viděl takový útržky, ale Emersonův první dotek s balonem v životě pravačkou mi neuniknul
v druhym poločase jsem tady byl, myslim, za stavu 2:0 úplně nepříčetnej
tolik ledabylejch ztrát, tolik děr kolem zálohy, tolik laxnosti, to jsem neviděl, vynikal v tom hlavně De Rossi, otřesný
mrzí mě, jak jsme se nechali na konci vyprovokovat
Juan Jesus životní áčko

po losu jsem byl hodně zklamanej, chtěl jsem Belgii nebo Holandsko, dostali jsme papírově o hodně silnějšího soupeře, ale zase jsme k tomu přistoupili o hodně víc zodpovědně, než kdybychom hráli v Alkmaaru

odveta je hned za tejden, myslím (=doufám), že Luciano nebude moc vymejšlet a taktizovat, že nebude žádnej velkej turnover, čet jsem nějaký naděje, že by měl hrát někdo z primavery, s tim bych absolutně nepočítal, nečekám v základu ani Gersona

fantastickej výsledek

:dajee2:

Neuvěřitelné. Teď jsem dojel ze zahraničí, strašně mě mrzí, že jsem zápas neviděl. Emerson stylovej gol.

A Džeko ? Nemám slov. SNad jen, že ten jeho první gol byl, ač se to nezdá, nezkutečně mazáckej.

Tohle nás musí nakopnout !!!! :tlesk:

Jak zachytal Alison ??

Videl jsem jen pulnocni rekapitulaci na CT, coz je pro me vzdy ta spravna davka masochismu, ale bylo to celkem ok, kupodivu. BTW Sushiho nemesis Pavel "Tonetti" Capek si nechal narust vousy.

Jinak dalsi zapasy jako je tento, a budeme mit na foru nove uzivatele. Podobne se v Evrope potrebujeme prezentovat jako sul.

Pred sezonou jsem napsal, ze se sezona bude odvijet podle toho, jak to tam bude Dzekovi palit a myslim, ze to bylo docela presny. Jeho golovej prispevek nas tahne kupredu a podobnyho bombera jsme tu uz vic jak dekadu nemeli.

klida napsal:
oni jsou prej ted v nějaký krizi trochu
todle ale byla nejlepší obrana španělský ligy
a to ještě nehráli Daniele Bonera a José Ángel
LOL

jak Sansone střídal, tak se pískalo, to pískali Římani, nebo se pískalo na něj, nebo na toho Borrého, co ho střídal? nečet o tom někdo něco?

z první půle jsem viděl takový útržky, ale Emersonův první dotek s balonem v životě pravačkou mi neuniknul
v druhym poločase jsem tady byl, myslim, za stavu 2:0 úplně nepříčetnej
tolik ledabylejch ztrát, tolik děr kolem zálohy, tolik laxnosti, to jsem neviděl, vynikal v tom hlavně De Rossi, otřesný
mrzí mě, jak jsme se nechali na konci vyprovokovat
Juan Jesus životní áčko

po losu jsem byl hodně zklamanej, chtěl jsem Belgii nebo Holandsko, dostali jsme papírově o hodně silnějšího soupeře, ale zase jsme k tomu přistoupili o hodně víc zodpovědně, než kdybychom hráli v Alkmaaru

odveta je hned za tejden, myslím (=doufám), že Luciano nebude moc vymejšlet a taktizovat, že nebude žádnej velkej turnover, čet jsem nějaký naděje, že by měl hrát někdo z primavery, s tim bych absolutně nepočítal, nečekám v základu ani Gersona

fantastickej výsledek

:dajee2:
nevim co kdo pískal
v druhý půli jsme přestali hrát, klika že momo přišel a napůl udělal druhej gól
už máš koupený lupeny do Říma? zaleťte na odvetu, to bude čupr fotbal :mrgreen: