Souhlas Danko. Jediný co mě zpětně napadá je možná to, co píše Carlo:
Ani tak nemyslím, že by to zabránilo tomu, že se každej, stopery počínaje Radjou konče, snažil neustále hrát kolmo vpřed, když bylo potřeba to uklidnit.Carlo napsal:Čo ale Luciano mohol spraviť skôr, a do odvety kľudne aj zo začiatku mal spraviť, je stiahnúť Nainggolana hlbšie, posadiť De Rossiho a dať k Momovi s Edinom Perottiho.
Na soupisce pro EL není, ale fakt, že má dokopy zatím asi 5 minut o něčem vypovídá.Carlo napsal:BTW, Grenier je taký špatný, že ani v momentálnej situácii nehrá, alebo je Luciano len tvrdohlavý?
Přesně na toho jsem si včera při pohledu na Daniho vzpomněl taky.Carlo napsal:EDIT!!! Tomáš Rincón, z ktorého ste sa tu podaktorí smiali a tešili sa, že neprišiel, by bol momentálne posila jak zvon.
Konkrétně v případě vyjadřování se k zimnímu mercatu je podle mě potřeba číst mezi řádky. Luciano jistě spokojen nebyl (a není divu), jen mu jeho povaha nedovolí si na tohle navenek přímo stěžovat. Navíc bych viděl souvislost i s jeho vyjádřeními ohledně nesetrvání v případě nedotažení trofeje... Kdy tvrdí, že v Římě se nic nezměnilo. Hráče (kvalitní kvantitu) neměl tehdá a nemá ji ani teď. Jen hlupák může do takhle nahuštěnýho kalendáře přivést pouze Francouze, co dlouho nekopal a nemá s ligou zkušenosti a spoléhat na návrat polomrtvýho Floreho. Neříkám, že to v zimě jde snadno, průser začal samozřejmě už v létě, ale například právě výše zmíněnej Rincon měl být prostě u nás.Tony napsal:Na margo kadra - Spalek pred par tyzdnami, pocas prestupoveho obdobia, povedal, ze jemu staci na sezonu 13-14 hracov ak budu kvalitni.