EL 5.zápas ROMA - Bern

A jsou ti španělé dobří a fotbaloví
Konečně solidní dvojka oproti Schickovi Kalinicovi
Calafiori roste roste
Nedáváme tutovky...Bern čuchl ke gólu ...jinak kdyby jsme dali 2 kusy hned ,tak tam můžou mladí potom

goooooooooooooooooooooooooooooool to byla rána

CAAAAAAAAAAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFIOOOOOOOOOOOOOOOORIIIIIIIIIIIIIIIII

Poctivě, poklidně, zaslouženě.
Jdeme na Šášuolo. Moc bych si přál, aby to už bylo bez Cristanteho s Jesusem, je na palici nemít Smallinga, Manciniho, Kumbullu ani Fazia. Snad už budou aspoň coviďáci, ideálně i Small.
Calafiori nádhernej banán, nádhernej!
daje

Relativně v poklidu ,krásný gól , Christante ten už by hrát neměl no ale asi bude když dělá i kapitána 🤔 Sašu nebude v žádném případě taková procházka hlavně jestli budou hrát Christante a Jesus,Na Neděli jsem velice zvědavý

Paradni vykon, fakt ze jo. Prvni pule jeste byla trochu nesehrana, ale ta kvalita, kdz dorazi Edin, Spina i Mchitarjan je videt.

Krasny goly, vlastne vsechny tri. U toho vyrovnavaciho byla skvela kombinace, fotbalovost a technika ty spanelsky enklavy je vyborna.

Calafiori nadhernej gol, zkousel to takhle uz nekolikrat v zapase. Preju mu to.

Cristante v ramci moznosti fajn, libil se mi opet Villar. A nadavat nemuzu ani na Perese nebo Jesuse. Na Sasuolo by to ale nestacilo. Diawara mi porad prijde takovej rozevlatej, linej na krok. Veretout je oproti nemu porad v pohybu. Diawara jen kdyz je u mice...

Kazdopadne tri body, dalsi milion eur v kapse za 1. misto a pul mega za dalsi vyhru. Uz se nam ten El Shaarawy hezky rysuje.

Jo, posledních pár zápasů se mi fakt líbí, jak a kdy Fonseca střídá. Dává do hry přesně ty hráče, kteří ji můžou ovlivnit, dává šanci mladým a střídá včas. Super.

Na Sassuolo prosim obranu Ibañez, Fazio, Kumbulla.

Daje!!!

Parada, nevidel som, ale goly z hajlajtov velmi potesili. Perez prsty vo vsetkych goloch :Ok:

Tony napsal:
Parada, nevidel som, ale goly z hajlajtov velmi potesili. Perez prsty vo vsetkych goloch :Ok:

Jinak se ale hodně trápil. V zakončení i mezihře. Hodně chtěl gól, často střílel, ale prostě mu to tam nespadlo. Ke konci mi už bylo líto, jak vypadal naštvaně a frustrovaně...