Co říkáte na skupinu?

I s Basilejom aj s Klužom sme prehrali - BTW , inak dobrá , vynikajúca , šanca je velká , hlavne vyhrať doma nad Klužom a Basilejom , raz vyhrať vonku a niaku remizku a bohate stačí .

Nemám velké oči , Rím môže dojsť ďaleko kolektívnym výkonom a s kusom šťastia - a že ho v posledných rokoch moc nebolo .

jak to bylo tehdá?

čelsí, bordó a kluž - to je jako čelsí=bayern, kluž=kluž a basilej by měla být asi o něco horší než bordó... ale zas nás loni porazila (bordó tehdy ne)

hratelný to rozhodně je, skoro bych řekl že musíme povinně postoupit, ale známe se... :mrgreen: :?

Ja by som povedal , že Basilej je lepšie dostať jak Bordó , vtedy dokonca oni vyhrali Fr.ligu mám pocit tú sezónu a my ich porazili v obidvoch zápasoch .

EDIT NA SUSHIHO POST :No nic ,mal by som sa odlepiť od počítača , je.e mi z toho na mozog .

Seper skupina, pokud chceme být úspěšní tak musíme bezproblémů postoupit ;)

.... nepojedem do Mnichova??

Sushi napsal:
musí jít nějak sehnat lupeny ne? na netu?
Na Ligu Mistru určitě, to není Bundesliga ktera je na cely rok pomale vyprodana, rekl ze sehnat by se měli....

cambulak napsal:
Sushi napsal:
musí jít nějak sehnat lupeny ne? na netu?
Na Ligu Mistru určitě, to není Bundesliga ktera je na cely rok pomale vyprodana, rekl ze sehnat by se měli....

tak německy mluvící, koukejte zjišťovat!

následující 4 domácí zápasy jsou už vyprodaný

každopádně je to už 14. září

Kdy byl vůbec naposledy sehrán nějaký soutěžní zápas s Bayernem?? No a Kluž, no slov :mrgreen:

bartne napsal:
este ze nehra AS v Ziline som aj rad :D sak 300-400ecok listok:D

300-400 éčok? :lol: ty krávo, to se neplatí podle mě ani ve VIPce na Barceloně...