Jak už změnilo vícero lidi, zaslouženě si vykopal post jedničky na hrotuVzhledem k tomu, jaký jsou v prostředku hráči, tak ani mně tam nedává Cristante smysl. Působí to hodně defenzivně a nekreativně. Uvidíme, zcela upřímně nevěřím v nějakou výhru, doufám v remízu.
Tip 1:1, gól dá Dovbyk, až vystřídá Shomurodova, kterej nás ale všechny hodně příjemně překvapuje poslední zápasy, že?![]()
Já jo. Chystal ho na ten zápas. Taky mohl hrát stopera zas Celik. Systém už měnit nebude.Kone a Salám jako žolíci. Já moc nevěřím Hummelsovi, snad se pletu
Já jo. Chystal ho na ten zápas. Taky mohl hrát stopera zas Celik. Systém už měnit nebude.
Taky to tak vidim …bez nazoru na hummelseKone a Salám jako žolíci. Já moc nevěřím Hummelsovi, snad se pletu
No ten střed zálohy vypadá hrozně jako co si budeme povídat.zrovna do takového zápasuClaudio přesto jak to skládá získává body tak mu musíme věřit.Na tipaci jak vypíší žluté karty hráčů rubu ty dva a Manciniho.Pivo nachystané tvrdé taky tak pojďme to urvat
To není nadávání však píší že claudio body má,jen toho Bryana nemusímZákonitě nedávám na nás, ať je to cokoliv... Karma je svině