7. Kolo Janov Roma

Super, teším sa, že takto nenápadne zberáme body a zároveň to stojí za to. :roma:

HugoBoss27 napsal:
HugoBoss27 napsal:

Jak říkám ....

prosím vás toho Cristanteho (pokud se už tak neděje) bude platit soupeř

On je docela lempl, ale pokud by tu nebyl bejt, ani bych si toho nevšiml. Když se na z něho ale zaměřis, stojí to za to.

Jinak v přípravě hrál dost slušně Calafiori. Co s ním je?

To stazeni Mayorala jsem fakt nechapal, respektive kdo se zhosti jeho role, ale Fonseca mi tim zavrel usta. Micki paradni.

masterhunter napsal:
HugoBoss27 napsal:
HugoBoss27 napsal:

Jak říkám ....

prosím vás toho Cristanteho (pokud se už tak neděje) bude platit soupeř

On je docela lempl, ale pokud by tu nebyl bejt, ani bych si toho nevšiml. Když se na z něho ale zaměřis, stojí to za to.

Jinak v přípravě hrál dost slušně Calafiori. Co s ním je?

Koronavirus, ale uz by mel bejt dolecenej a s Diawarou k dispozici. Nejvyssi cas, Spina takovou snuru neda.

Krásně Micki

Tvl, už ani nepamatuju kdy jsme naposledy po sedmi kolech hráli ještě o titul tabulka vypadá hezky.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

masterhunter napsal:
Miki je bomber. Začínám mít pocit že koupě kvalitních starších hráčů v kombinaci s našem mladochama dává vážně smysl... A je to cesta správným směrem.

budu zakládat ještě hodně dlouho.
To chápou všichni, včetně Zdeňka Zemana například, jen u nás a v Arsenalu se sem tam myslelo, že když ti není náct, nemůžeš už hrát fotbal

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

scr

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tabulka vypadá až překvapivě dobře co?

super kolo !,inokedy by sme isli s ostatnymi a dnes nevyhrali, este aj AC Bublina stratila 2 body...bohuzial som zatial videl snad polovicu zapasov v sezone,notebook mi odchadza a pokial nedavaju AS v telke ,je to na figu :aaaa: ale,asi nam to nosi stastie ...v tejto sezone Fonseca ukaze co je v nom :smoke: skvele vyvazene muzstvo,skuseny matadori vs talentovany mladici,miki,smalling,pedro skvele posily ktorych uz nikde nechceli a ono ich ten futbal u nas neskutocne chuti...nebyt kontumacie v 1 kole a strata naskoku z juventusom ,delime sa o 1 miesto.Asi prvy krat v historii obrovska skoda ze je repre pauza,masinka sa zahriela.dalsi zapas 22.11. doma s Parmou a Neapol-AC vo vzajomnom zapase...treba ist od zapasu k zapasu ,Friedkinovci dodali Rimu tolko potrebny pokoj...DAJE ROMA DAJE !!! :roma: :danko: :sala: :sala: :sala:

zdravotne urady nam nepovolili pustit hracov na repre zraz :Ok: :Ok: :Ok: pekne zostat v Rime a spolu trenovat :smoke:

Jen tak dovětek k zápasům před pauzou: pellegrini, fazio a santon pozitivní na covid

Sushi napsal:
Jen tak dovětek k zápasům před pauzou: pellegrini, fazio a santon pozitivní na covid

Jak bude reprepauza ještě dobrá 😃

Po dlouhé době jsem neviděl, chtěl jsem být až smutnej, že máme lauf a do toho zkurvená repre... Ale vzhledem k těm covidům nakonec jen dobře.
Miki naprostá fantazie.
daje

Small na Parmu nebude ..píšou otrava jídlem :shock:
Edin čeká na další test ...naposledy měl ještě pozit